Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajatuksia Arki Erasmus

Tajunnanvirtaa Suomeen paluusta

tiistai, 24 tammikuun, 2017

En olisi osannut viimeksi blogia päivittäessäni kuvitellakaan, mitä kiireitä tämä tammikuu toisikaan tullessaan! Yliopistolla alkoi tenttiviikko nyt ja deadlinet paukkuvat joka suunnassa. Samaan aikaan olen houstannut viikon ihanaa Suomi-vierasta, pyrähtänyt Marokossa, suunnitellut remonttia (etänä remontin suunnittelu, voi elämä, en suosittele kenellekään!), tehnyt töitä ja ollut kipeänä. Huoh, syystäkin jäänyt tämä blogi vähän pienemmälle huomiolle.

Yksi asia, joka on jo useita viikkoja keikkunut to do -listoilla on ollut paluulennon ostaminen Suomeen. Se on ollut takaraivossa sykkivä ajatus joulukuusta lähtien, mutta mitään sen eteen en ole tehnyt. Lähtö Madridista toi ahdistuksen pintaan jo marraskuussa. Vielä silloin leikin pitkään ajatuksella vaihdon pidentämistä vuoteen tai määräaikaisen työpaikan etsimisestä täältä.

PC110499

Tammikuussa joululomalta paluun jälkeen aloin kuitenkin olla sinut sen kanssa, että vaihto alkaa tulla päätöksen ja oman elämän Suomessa on aika jatkua. Täällä yolottelu käy aika raskaaksi niin lompakolle kuin terveydellekin, heh! Päätin kuitenkin, että tenttien jälkeen haluan vielä matkustaa ja nauttia Madridista ja siten helpotusta ahdistukseen toi päätös siitä, että pidentäsin vaihtoa kuukaudella ja tulisin vasta maaliskuussa takaisin.

Tänään sitten viimein ostin paluulennon Suomeen, 1.3. on aika tulla kotiin. Viivyttelin ja vitkuttelin tämän kanssa aivan liian pitkään, mikä kostautui kovasti nousseina lentohintoina. Oli pakko säästää ja ottaa Norwegianin lento Köpiksen kautta. Kieltämättä vähän hirvittää miten saan kaikki tavarani kuljetettua Suomeen, mutta se on sen ajan murhe.

PC110502

Uusi asukas huoneeseenikin järjestyi kuin itsestään, kun kämppikseni poikaystävällä oli kaveri, joka tarvitsi kipeästi asuntoa maaliskuun alusta lähtien. Nyt kun kaikki alkaa olla järjestetty, pieni haikeus valtaa minut välillä, mutta samaan aikaan on todella helpottunut olo. Varmasti helpompi nauttia viimeisistä viikoista täysillä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply