Suomen suurin matkablogiyhteisö
Madrid Vaellus

Hiking for the first time

maanantai, 14 marraskuun, 2016

Olen jo usean viikon ajan tuntenut, että pitää päästä hetkeksi pois kaupungin vilinästä. Viime viikon keskiviikkona Madridissa oli jälleen kerran pyhäpäivä, joten mahdollisuus pieneen retkeen tarjoutui. Bongasimme kavereiden kanssa Hiking Madridin, joka tekee kohtuuhintaisia vaelluksia lähivuorille. Keskiviikon vaellus oli tasoltaan keskivaikea ja pituutta sillä oli kaiken kaikkiaan n. 14 kilometriä. Ihan kevyt aloitus näin vasta-alkajalle…

PB090047

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kapusimme La Machota Bajan huipulle, joka taisi olla kukkuloista kaikista matalin. Optimisti sisälläni odotti kiipeävänsä niihin korkeuksiin, jossa on lunta, mutta tämä toive jäi tällä kertaa toteutumatta. Joka tapauksessa maisemat olivat upeat ja hyvän sään vuoksi onnistuimme erottamaan kaukaisuudessa häämöttävän Madridinkin.

Täytyy sanoa, että vaelluksen rankkuus yllätti. Erityisesti huipulle kavutessa piti todella katsoa mihin astui, ettei kaatunut. Hiki virtasi ja syke oli korkealla. Takaisin tullessa olin aivan puhki viimeisillä kilometreillä. Hymy oli kuitenkin herkässä, vaikka nilkkoja särki ja lihakset olivat maitohapoilla.

PB090107

PB090095 PB090093 PB090099

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaelluksen jälkeen suuntasimme vielä San Lorenzo de El Escorialin kylään kahville. Vaelluksesta äärettömän uupuneena ei voimia kylässä kiertelylle kuitenkaan enää ollut. Lisäksi turistikauden hiipuessa kylä oli valtavan hiljainen ja monet paikat kiinni. Kesällä tämä on varmasti täydessä kukoistuksessaan ihana!

PB090004

PB090134

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply