Suomen suurin matkablogiyhteisö
Erasmus Madrid Ruoka Tapahtuma

MadrEAT

maanantai, 17 lokakuun, 2016

Madridissa eniten rakastan sitä, että koskaan ei ole tylsää. Pienellä googlaukslla vuoden jokaiselle päivälle tuntuu löytyvän jokin kiinnostava tapahtuma jostain päin kaupunkia. Muun muassa ilmaiskonsertit, kirpputorit, ruokatapahtumat ja näyttelyt vetävät ihmiset kaduille viikonloppu toisensa jälkeen.

IMG_8844

Vietimme lauantaina ihanan illan ruoan parissa MadrEAT Streetfood Market -tapahtumassa. Kolme tuntia meni kuin siivillä puistossa, joka oli täynnä ruokakärryjä, menevää musiikkia ja paljon ihmisiä. Valikoima oli valtava, joten jonottaa ei juuri tarvinnut. Yhtä floppia lukuun ottamatta kaikki annokset olivat hyviä ja veivät nälän mennessään. Halpaan hintaan nähden en mitään tajunnanräjäyttäviä makuelämyksiä olettanutkaan saavani. Kolme jaettua annosta, lasit viiniä ja sangriaa sekä jälkkäri kustansivat kaiken kaikkiaan noin 15 euroa.

IMG_8846

IMG_8850

Harmitti vietävästi, että kamera jäi juuri tänä iltana kotiin. Viilenevässä Madridin illassa täysikuun mollottaessa taivaalla oli jotain maagista. Kuvitelkaa pimeä puisto, jota valaisevat vain ruokarekat omine valoineen ja valtava kuu taivaalla. Se oli t ä y d e l l i s t ä.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nina perjantai, 28 lokakuun, 2016 at 16:20

  Moikka Emilia! Oisin myös kiinnostunut lähtemään Espanjaan vaihtoon, oisitko voinut tehdä postausta siitä hakuprosessista (mm. oliko helppo saada asunto, mimmoinen sun kielitaito oli hakiessa jne. mitä vaan siihen liittyvää) tai vaikka lähettää mulle sähköpostia? Oon jotenki tosi epävarma omasta kielitaidostani et riittääkö se ja et miten noi asuntohommat toimii, ku en haluis lähtee sinne ilman et ois kämppää ensin… Sulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa ja kauniita kuvia! Ps. Oon sun miehen siskon kaveri ja se vinkkas mulle tästä blogista 🙂

  • Reply emiliajaa tiistai, 1 marraskuun, 2016 at 18:25

   Moi Nina! Ihana kuulla, kiitos paljon!

   Tässä pari nopeeta vastausta, parikin postausta näihin liittyen on tulossa 🙂 Kielitaito oli lähtiessä B1 ja se on riittänyt mainiosti. Mulla on kavereita joilla oli tullessa A2 ja nekin pärjää luennoilla joten varmasti sinäkin! Ja se kohenee kohdemaahan tullessa tosi nopeesti. Riippuu tottakai siitäkin mitä opiskelee, mutta mulla ei ainakaan suurempia ongelmia ole ollut luennoilla. Kämpän sain hankittua sattuman kaupalla jo ennen tänne tulemista ja siihen oon ollut äärimmäisen tyytyväinen. Madridia epäilin kohteena aluksi sen koon puolesta, mutta oon rakastunut tähän kaupunkiin täysin. 100% suositus! 🙂

  Leave a Reply