ystäviä mobiilisovelluksista

Neljä tapaa löytää uusia ystäviä netistä

Viimeksi kirjoittelin seuranhausta ja nimenomaan kumppanin etsimisestä, mutta voi netistä muutakin seuraa etsiä, kuin kumppania. Esimerkiksi uusia ystäviä voi etsiä netin kautta. Tämä kirjoitus keskittyykin ystävien löytämiseen netin kautta.

Uudelle paikkakunnalle muutto voi olla todella tervetullut kokemus, mutta sen myötä täytyy usein myös jättää vanhat ystävät taakseen. Ystäville voi toki viestitellä, mutta harrastaminen ja illanvietot voivat käydä yksinäisiksi. Suomalaiset ovat tunnetusti erittäin sulkeutuneita ihmisiä, joten uusien ystävien tekeminen vieraassa ympäristössä voi tuntua jopa mahdottomalta tehtävältä. Uusia ystäviä on kuitenkin nykyisin erittäin helppo hakea netistä. Esittelen tässä neljä erilaista kanavaa, joita kautta uusia tuttavuuksia on mahdollista löytää.

Uusia ystäviä Facebookista

Facebook on helppo tapa löytää uusia ystäviä. Facebookissa on paljon erilaisia ystäväryhmiä ympäri suomen, joissa on paljon jäseniä. Ystäviä kannattaa kysellä myös omista harrasteryhmistä ihan vain ilmoittamalla haluaako joku tavata yhteisen harrastuksen parissa. Suoraa kontaktia chatin välityksellä tuntemattomaan ihmiseen ei välttämättä kannata tehdä, sillä se voi helposti pelästyttää viestin vastaanottajan.

Ystävänhaku Deittisovelluksista

ystäviä mobiilisovelluksista

Puhelimien deittisovelluksia on tällä hetkellä kymmeniä erilaisia, joten niitä voi myös käyttää apuna ystävän etsimisessä. Deittisovelluksessa täytyy tietenkin tehdä profiilissa heti selväksi, että hakee ainoastaan ystävää. Tinderiä tai muuta deittiohjelmaa ei tietenkään kannata ladata ystävien etsimiseen, mikäli puoliso on jo valmiina. Parisuhteessa olevien kannattaakin jutella ensin puolisonsa kanssa asiasta, ennen sovelluksen lataamista. Tällä hetkellä Bumble deittisovellus tarjoaa hakua myös pelkästään uusien ystävien etsimiseen, joten ainakin sitä kannattaa koittaa.

Uusia ystäviä deittisivuilta

Deittisivut ovat yllättävänkin hyviä paikkoja löytää uusia ystäviä. Monessa palvelussa voi ruksia suoraan hakukriteereistä, että hakee pelkästään ystäviä tai jutteluseuraa. Useilla deittisivuilla voi ilmoittaa myös profiilissa, että on parisuhteessa, joten ilmoitus ei edes näy kuin niille, jotka etsivät samanhenkisiä ihmisiä. Paras deittisivu tällä hetkellä ystävien etsimiseen on Suomi24 deitti, mutta myös muita palveluita kannattaa kokeilla.

Ystäviä Chat sovellusten kautta

Puhelimien Chat sovellusten kautta voi helposti tehdä uusia ystäviä niin suomesta kuin muualtakin maailmasta. Chat sovellukset kuten Kik, Skype sekä Line ovat erinomaisia keskustelukanavia, johon saa juttuseuraa nopeasti. Juttuseuran ja kavereiden etsimiseen on tehty tätä varten lukuisia verkkosivuja, johon voi ilmoittaa esimerkiksi oman Kik käyttäjänimen, jonka jälkeen muut kyseisen applikaation omaavat ihmiset voivat ottaa yhteyttä. Näissä suosittelemme käyttämään nimenomaan Kik, Skype sekä Line sovelluksia, joissa käytössä on pelkkä käyttäjänimi. Whatsappissa ystävä lisätään puhelinnumeron kautta, mutta oman puhelinnumeron tai sähköpostin jakaminen nettiin ei ole koskaan järkevää. Käyttäjänimen jaolla uusi ystävä tietää aluksi vain käyttäjänimen, ja mikäli hän käyttäytyy sopimattomasti, niin ystävän voi aina blokata tai poistaa eikä hänelle jää muuta tietoa kuin käyttäjänimi. Kik sovelluksesta on löytynyt ainakin itselleni kolme erittäin hyvää ystävää, joiden kanssa tulee keskusteltua joka viikko.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Anonyymi keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 14:40

    Mielenkiintoinen teksti. Uusia ystäviä on aina mukava saada, tosin helppoa se ei vältämättä ole. Pakko tässä hieman hehkuttaa omaa uutta blogiani osoitteessa https://ummikkonaulkomailla.blogi.net/blog/1/esittely-ja-reissuvinkkeja/ . Käy Kalle vilkaisemassa:)

  • Leave a Reply