Teehuone Thé Hidden

Teekulttuuri on pikku hiljaa alkanut kukoistamaan Suomessa. Jo lähimarketista voi löytää hyvää irtoteetä (mm. Teepolun teet) puhumattakaan teepuodeista. Kuplateetä ja kombuchaa nautitaan jo peruskahviloissa ja autenttiset teehuoneet ovat herättäneet kahvikansan mielenkiinnon.

Keväällä avattu uusi teehuone Thé Hidden tutustuttaa tamperelaiset maustamattomien teiden maailmaan. Suojaisa teehuone sijaitsee Koskikeskuksen vieressä aivan vilkkaan kävelykadun kulmassa. Harmoninen tunnelma oikein kutsuu kävijän pysähtymään teen äärelle. Teehuoneen ovet ovat avoinna joka päivä aamupäivästä iltahämärään saakka.

Tarjolla on pääasiassa kiinalaisia, maustamattomia vihreitä teitä mitkä ovat omia suosikkejani. Lisäksi valikoimassa on jonkin verran mustaa ja maustettua teetä sekä oolongia. Yksi paikan erikoisuuksista on ”tea eggsit”, teevedessä keitetyt kananmunat. Teetä voi nauttia paikanpäällä tai ostaa mukaan. Valinnanvaikeuden iskiessä myynnissä on maistelupusseja, jolloin voi kokeilla eri teelaatuja. Myyjät kertovat mielellään tuotteista ja aito intohimo teetä kohtaan välittyykin tiskin yli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nautin ystäväni kanssa kannulliset kylmäuutettua teetä, senchaa sekä tie guan yin -oolongia. Teen kanssa maistoin yhtä herkullisimmista sitruunajuustokakuista milloinkaan sekä ihastuttavaa marjakakkua. Kaltaiselleni teeholistille Thé Hiddenista taisi tulla uusi vakiopaikka, erittäin hyvä löytö siis!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin keskiviikko, 31 toukokuun, 2023 at 22:34

    Tämähän kuulostaa miellyttävältä paikalta. Meillä tulee juotua kotona teetä erittäin paljon. Meidänkin suosikkeja ovat ilman muuta erilaiset maustamattomat vihreät teet, joita Japanissa asuva ystävämme meille aika-ajoin sieltä lähettää.

  • Leave a Reply