Kaukajärven sauna

Avantouinnista on tullut niin suosittua, että Tampereelta on haastavaa löytää rauhallista saunaa. Saunapaikat menevät kuin kuumille kiville varsinkin viikonloppuisin. Matkailun kannalta tämä on kuitenkin positiivinen suunta ja toivonkin, että Tampereelle aukeisi lisää avantopaikkoja. Tällä kertaa avantokohteeksi valikoitui Kaukajärven sauna.

Kaukajärvellä sijaitseva sauna on astetta rauhallisempi ainakin arkisin. Sauna on auki päivittäin klo 13-22. Avannon lisäksi kävijöillä on mahdollisuus rentoutua kahdessa eri asteisessa saunassa, kuumassa ja matalalämpöisessä. Kaukajärven vesi on kirkasta ja pulahduskohtia on useampi. Saunan jälkeen on hyvät tilat vilvoitella joko ulkona tai sisällä käytävällä virvokkeita juoden.

Ennen kuin talviuintikausi päättyy, on tavoitteena kiertää loputkin avantosaunat Tampereella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin keskiviikko, 1 maaliskuun, 2023 at 07:09

    Saunat kiinnostaisivat, mutta avantoon minusta ei kyllä ole, hrrr. Marika on nyt kuukauden sisällä käynyt pariinkin kertaan, minulle on riittänyt kuvaajan rooli.

  • Leave a Reply