Tampere sadepäivänä

Syksy tulee ja sen mukana tulevat sadepäivät. Onneksi Tampereella riittää tekemistä säästä riippumatta. Oli sitten mielessäsi nauttia kulttuurista tai ulkoilusta, vaihtoehtoja riittää. Poimi alta vinkkini sadepäivän hauskanpitoon!

Arthouse Cinema Niagara

Kehräsaaren rosoisessa miljöössä sijaitsee elokuvateatteri Arthouse Cinema Niagara. Yksisalisen elokuvateatterin omistaa Pirkanmaan elokuvakeskus. Elokuvateatteri tarjoaa ajankohtaisten elävien kuvien lisäksi erikoisempia leffahelmiä. Elokuvia pääsee katsomaan ajasta riippuen 8-11 euron hintaan.

Teatterin yhteydessä toimii kahvila-baari Arthouse Cafe Kehräsaari, missä kannattaa piipahtaa rentoutumassa ennen tai jälkeen elokuvan. Tässä teatterissa ei ylimääräisiä mainoksia nähdä vaan pääroolissa on elokuvat, mikä sopii varsin hyvin kaltaiselleni leffaholistille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viihdekeskus ZBase

Aikamatkan menneisyyteen tarjoaa Finlaysonin Siperiakeskuksessa sijaitseva Viihdekeskus ZBase. Pelattavana on erilaisia kolikkopelejä, kuten flippereitä, ajopelejä ja ampumapelejä. Valikoimassa on useita legendaarisia pelejä, kuten Space Invaders ja Mortal Kombat.

Peleihin käy poletit, joita voi lunastaa tiskiltä. Yksi peli maksaa suunilleen alle euron. Lisäksi viihdekeskuksessa on mahdollista kisailla lasertaistelussa tai pelata lautapelejä. ZBase vuokraa myös paintball-välineitä ja järjestää pelejä. Pelailun lomassa voi nauttia baarin virvokkeista. Pe-la klo 19 alkaen mesta on varattu ainoastaan täysi-ikäisille.  Taattua haastetta ja retrofiilistä!

Kissakahvila Purnauskis

Suomen ensimmäinen kissakahvila Kissakahvila Purnauskis piristää taatusti sateisena päivänä! Kotoisassa kahvilassa voi ihastella kisuja sekä nauttia kahvilan tarjottavista, joita on suolaisesta makeaan. Listalta löytyy niin kuumia kuin kylmiä juomia. Kunniamaininta kahvilan kissa-kaakaolle!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5 euron pääsymaksu menee kissojen hyväksi. Kahvilassa aika kuluu nopeasti kissoja katsellessa ja yksi niistä uskaltautui jopa syliin asti. Asiakkaita pyydetään käyttäytymään kahvilassa rauhallisesti ja toimimaan kissojen ehdoilla, jolloin sekä kissat että vierailijat viihtyvät. Kahvilassa on myynnissä kohuttua sivettikissakahvia, joskin tämän kyseisen kahvin kerrotaan olevan eettistä luomuversiota jossa ei ole sivettikissoja vahingoitettu. Moista kahvia ei kuitenkaan allekirjoittaneen kuppiin ole päätynyt.

Flowpark Varala

Pieni sade ei kiipeilyä haittaa! Flowpark Varala Tampereella kutsuu kiipeilemään Pyhäjärven kauniisiin maisemiin. Luonnonpuihin rakennettu kiipeilypuisto vie seikkailijan esimerkiksi liukumaan vaijereilla, tasapainottelemaan esteiden yli tai roikkumaan köysistä. Radat ovat vaihtelevia ja niitä on eri tasojen mukaan ja kaikenikäisille. Kymmenien metrien korkeuksissa kunto kohoaa ja mieli tuulettuu. Päivä kiipeilyä kustantaa noin 27 euroa.

Flowpark Varala

Ratikka-ajelu

Sadesäällä on hauska kiertää kaupunkia upouudella Ratikalla. Muutamalla eurolla näet Tampereen keskustan lisäksi Pyynikin ja Hervannan. Linjoja on toistaiseksi kaksi, joista toinen kulkee Pyynikintorilta Hervantajärvelle ja toinen Sorin aukiolta Kaupin kampukselle. Ratikan väristä keskustelu kävi kuumana, ja lopulta väriksi valikoitui punainen. Punaisen raitiovaunun lisäksi Tamperetta kiertävät violetti ja pinkki mainosratikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuinka vietät mieluiten sadepäivää? Kerro kommenteissa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply