Suomen suurin matkablogiyhteisö

Koko Kylän Piha

Tamperelaisten urbaani puutarha, Koko kylän piha sijaitsee Kaakinmaalla, entisen kulkutautisairaalan pihapiirissä. Koko kylän piha kokoaa kaupunkilaiset yhteen taiteilemaan ja hengailemaan. Pihalla voi tehdä kuvataidetta, puutarhuroida, lukea kirjoja tai ihan vain oleilla. Mesta on kaikille avoin ja maksuton. Mahtava idea, tällaista yhteisöllisyyttä kaivataankin!

Jotta paikka pysyy jatkossakin siistinä, kävijöitä ohjeistetaan nauttimaan olostaan päihteettömästi sekä siivoamaan omat jälkensä. Paikan päällä ei ole vessaa, mikä kannattaa ottaa huomioon.

Vierailessamme pihalla siellä oli perhe syömässä jäätelöä ja aikuisia nauttimassa kesäpäivästä. Mukava huomata, miten erilaiset ja eri-ikäiset ihmiset viihtyvät samassa paikassa.

Sairaalan entisen pesulan tiloissa toimii taidetila Katve, mutta siellä emme tällä kertaa poikenneet. Eksentriseen kokonaisuuteen kävijät ovat tervetulleita jättämään käden jälkensä. Kunhan vain kertoo mitä on aikeissa tehdä, välineet siihen tarjotaan paikan puolesta.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply