hero taustakuva

Huippumallin vinkit: näin pysyt hehkeänä pitkällä lennolla

Inka Khanji artikkelin kuva
Matkakokemuksia
Suomen menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Saimi Hoyer tietää, kuinka pysytellä raikkaan näköisenä myös pitkän lentomatkan jälkeen. Lue huippumallin helpot vinkit!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 05.03.2017
facebook   whatsapp

Pese kasvot ja nuku paljon

Useimmat matkustajat kokevat haasteelliseksi pysyä raikkaan näköisenä pitkällä lentomatkalla. Koneen kuiva ilma ja usean tunnin yhtäjaksoinen paikoillaan istuminen näkyvät nopeasti myös ihossa. Huippumalli Saimi Hoyerin tärkeimmät vinkit raikkaaseen ulkomuotoon liittyvät yksinkertaisiin asioihin: veteen ja nukkumiseen.

– Ensimmäinen sääntö on, että lentokoneessa ei saa juoda yhtään alkoholia. Toinen sääntö taas on se, että siellä pitää juoda todella paljon vettä. Ne ovat itse asiassa juurikin ne asiat, mitä siellä kannattaa tehdä, Hoyer sanoo.

Lisäksi hän suosittelee suojaamaan ihon kosmetiikalla sekä hyvällä kosteusvoiteella. Jos kasvoilla on paksu meikkikerros, kannattaa se Hoyerin mukaan pestä pois ennen lentomatkaa. Erityisesti vahva silmämeikki on hyvä pestä pois.

– Silmät ovat todella kovilla pitkällä lennolla, ja vahva meikki vain ärsyttää silmiä. Jos olen tullut kuvauksista lentokentälle, menen lentokentän vessaan ja pesen meikin sekä rasvaan ihon ennen koneeseen menoa. Se on pieni vaiva siinä vaiheessa, mutta auta armias kun saavut määränpäähän ja iho on aivan kuivana meikin alla, se ei ole kiva tunne.

Puhtaan ihon lisäksi Hoyer panostaa nukkumiseen lennolla.

– Jos lentokoneessa pystyisi ainoastaan nukkumaan ja välillä aina hörppäämään vettä, olisi se kaikkein paras tilanne, sanoo Saimi Hoyer.

Pitkän lentomatkan jälkeen Hoyer tapaa vielä pestä kasvot uudelleen lentokentällä ja kosteuttaa ihon kertaalleen raikkaan ulkomuodon takaamiseksi.

Teksti ja kuva: Inka Khanji

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. ,lepo ennen matkaa sekä matka n aikana sekä lentosukat ja pikku kassiin toiset vaatteet jotka vaihtaa koneessa. Sää ei pääse yllättämään.kokemusta on -20 c ja +30
    Ä


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.