Hyppää sisältöön

Matkalehti

Kirjoittajan oletuskuva
Päivitetty: 04.03.2011
Matkalehti on Suomessa alansa vanhin edustaja.

Matkalehti on Suomessa alansa vanhin lehti. Matkalehti kertoo matkakohteista ja -kokemuksista sekä testaa ja vertailee matkailupalveluja matkailijan näkökulmasta. Mukana on myös ammattilaisille suunnattua sisältöä. Matkalehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

SuviSuomi ja LumiSuomi

SuviSuomi ja LumiSuomi ovat kotimaan matkailuun erikoistuneita lehtiä. Matkalehden printtilehden tilaajille nämä lisälehdet tulevat ilman lisämaksua kahdesti vuodessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LumiSuomi on talvisiin rientoihin erikoistunut talvinumero ja SuviSuomi kesälaitumille tekemistä keksivä kesänumero. LumiSuomi ilmestyy lokakuussa ja SuviSuomi huhtikuussa. SuviSuomi ja LumiSuomi ovat toistaiseksi luettavissa maksutta myös digiversiona.

Travel Rovaniemi kertoo ainoana lehtenä kaupunkiin tuleville matkailijoille, mitä kaikkea Rovaniemen seutu, Kemi ja Ranua tarjoavat matkailijoille.

Matkalehden internetsivusto ja digilehti

Matkalehden verkkosivuilla voit lukea matkailualan uutisia, osallistua matkailukeskusteluun tai tehdä ostoksia verkkokaupassa.

Matkalehteä voi lukea myös digiversiona. Digilehden lukeminen edellyttää rekisteröitymistä ja jo rekisteröityneet pääsevät lehden pariin kirjautumalla sisään palveluun. Sekä rekisteröityminen että kirjautuminen hoituvat Matkalehden internetsivuilla.

Koko vuosikerta digilehteä, eli 11 numeroa, maksaa noin 25 euroa ja digilehden määräaikainen neljä numeroa kattava tilaus puolestaan 10 euroa. Yksittäinen irtonumero maksaa 3 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkalehden tilaus

Matkalehden kestotilaus koko vuodeksi maksaa noin 66 euroa. vuoden jaksoina. Tilaukseen sisältyvät Matkalehden11 numeron lisäksi myös LumiSuomi ja SuviSuomi. Matkalehden määräaikainen tilaus koko vuodeksi maksaa 75 euroa. Tilaukseen sisältyy 11 tavallisen numeron lisäksi myös LumiSuomi ja SuviSuomi.

Matkalehteen voi tutustua myös kolmen numeron tutustumistarjouksella. Tämä kolmen numeron määräaikainen tilaus maksaa 10 euroa. Matkalehden voi tilata myös ulkomaille. Kestotilaus Suomen rajojen ulkopuolelle maksaa 80 euroa ja tilaus sisältää 11 numeroa sekä lisälehdet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

RES-lehti

National Geographic

Caravan-lehti

Suomalaiset matkailulehdet