hero taustakuva

Yllätystulos kyselyssä: Ruotsissako kauneimmat naiset suomalaismiesten mielestä?

artikkelin kuva
Uutiset
Rantapallon verkkokyselyssä selvitettiin suomalaismiesten mielipiteitä eri lomakohteiden kauneimmista naisista.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 24.08.2012
facebook   whatsapp

Miesten suosikeissa tasainen kärki

Kyselyyn osallistui noin 1 400 vastaajaa touko-kesäkuun aikana. Miesten suosikkikansallisuuksissa listan kärki on tasainen, sillä ykkössijaa jakamaan nousi jopa kolme maata samalla prosenttimäärällä vastauksista. Italia, Espanja ja Ruotsi keräsivät naiskauneudellaan kukin noin 14 prosenttia äänistä.

Kokonaisuudessaan kauneimpien naisten Top 10 -lista näyttää tältä:

Italia 14 %
Espanja 14 %
Ruotsi 14 %
Ranska 8 %
Venäjä 7 %
Kreikka 7 %
Viro 7 %
Thaimaa 6 %
Yhdysvallat 3 %
Portugali 2 %

Oletko samaa mieltä tuloksen kanssa?

Kuva: Flickr / mikebaird

Lue lisää: Näistä maista löytyvät komeimmat miehet

Lue kommentit (17) Jätä kommentti

 1. Totuus on että scandinaaviset naiset, siis myös suomineidot ja etenkin, ovat kovassa huudossa italialaisten miesten keskuudessa. Miettikää sitä ! Kyse ei ole vain ulkonäöstä vaan suomineitojen ”riippumattomuudesta” ja omaehtoisuudesta. On virhe ajatella että pitäisivät vain pinnallisista seikoista parisuhdetta muodostettaessa.
  Älkää naiset enää tähän harhaan, vaan kouluttakaa itteänne ja käyttäkää kaikki se mahtava potentiaali mikä jokaisessa teissä on. (enkä puhu nyt rinnoista ja pyllyistä).


 2. kyllä täytyy sanoa että on tyhmää ja pinnallista kommentoijaa täällä.
  Paljon matkustaneena voin sanoa että suomessa on ehdottomasti kauneimmat naiset. Ovat luonnon kauniita, raikkaita ja FIKSUJA. Luulen että haukkujat täällä ovat jääneet ilman ja ovat katkeria, mikä on harmi. Ja näille virolaisille ym. suominaisen haukkujille sanon että olette vain kateellisia. En 2000-luvulla soisi kenenkään naisen joutuvan seinäruusun asemaan enää, ja vielä kun nämä kauneuskäsityksenne ovat niin pinnallista ja itäblokin (anteeksi!) hutsu-tasoa. Toivon henkistä kasvua meille kaikille.


 3. Onko tasa-arvo – käsitteenä mennyt Suomessa jo liian pitkälle? On unohdettu kuinka olla nainen ja kuinka olla mies. Tietynlainen sukupuolirooli olisi hyvä säilyttää, koska se luo seksuaalista jännitystä pitkäänkin suhteeseen. Naisen ei ole enään helppo olla Suomessa naisellinen, koska naisellisuutta ylenkatsotaan ja pidetään pinnallisena, miksi se on mennyt siihen? Aina silloin tällöin tulee vastaan suomalainen mies, joka hymyilee ja avaa oven tai päästää naisen edelleen. Naisena ei haittaisi, vaikka näin tapahtuisi useamminkin, koska silloin sen pienen hetken saa tuntea itsensä naiseksi isolla N:llä.


 4. tekeepä mieli sanoa noille muunmaan ihailijoille, että samaahan se on luonnonkin kanssa, etelässä on erikoisempaa ja lämpimänpää, jolloin rusketuneet ihmisetkin näyttävät paremmilta, niin naiset kuin miehetkin, meillä luonto ei anna rusketusta kuin vaivalla ja talvi vie pakosta korkokengät ja hepenet pakoittaen paksumpiin kamppeisiin,
  mutta outoa on tämä, että niitä etelän kauniita naisia ei tule tänne ihan halusta vain,
  tietävät sen, ettei täällä ihan saman helppoa ole ja kauneuskin arkipäiväistyy -heilläkin,
  ruoho aina näyttää vihreämmältä naapurissa,
  ollaan tyytyväisiä oman maan tyyliin, kyllä täälläkin näyttää sexikumppanin vaihtomahdollisuuksia netin kautta olevan pilvin pimein ettei kauemmaksikaan tarvitse mennä,
  mutta ei sekään ihan koko maailma ole,
  tutkittuhan on liian seksin vanhentavan ja ikä vanhentaa, tukevoittaa kaikkia kroppia maasta riippumatta,
  olen joka kantilta maailmaa nähnyt ei vain lomaparatiisin menoa


 5. Mihinkäs listalta ovat unohtuneet Balkanin naiset. Esim.Montenegrosta ja Kroatiasta löytyvät todelliset kaunottaret.


 6. Kyllä ne on Ukrainassa kauneimmat naiset.


 7. Kyllä nuo etelänmaalaiset naiset ovat paljon kauniimpia kuin me suomalaiset, näkyykö koskaan etelässä kaupungilla tuulipukuun ja lenkkareihin pukeutunutta nuorta tai vanhempaa naista, EI
  Heillä on kaunimmat hampaat , hiukset, kropat ja pukeutumistyyli.
  Meillä olisi paljon opittavaa heiltä. Toivon että seuraavassa elämässä olisin kaunis.


 8. Suomalaiset ovat ylipainoisia – niin naiset kuin miehetkin. Jokaisen täytyy suhteuttaa vaatimuksensa omaan tasoonsa. Itse normaalikokoisena etsin normaalikokoista naista.. Sellaisia ei vain Suomessa tunnu olevan – laihat ovat ylpeitä, koska tietävät että heillä on valinnanvaraa. Lihavat eivät kiinnosta, vaikka olisivat kuinka sisältä kauniita.

  Dilemmaa ei ainakaan paranna se, että juuri mainituissa Itä-Euroopan maissa (omakohtaiset parhaat kokemukset Tsekistä) ylipainoisia naisia (ihmisiä) on todella vähän. Näitä sopivankokoisia kaunottaria on loputtomasti, mutta heillä on laihat ja rumat miehet.

  Ole tässä sitten..


 9. Ylipaino on suomalaisten miesten parissa yleisempää kuin naisten, joten hieman tuolta kantilta huvittaa itku suomalaisten naisten painosta. Voin jo kuvitella pallomahaisen kaljaa kittaavan viisikymppisen rummuttavan kuinka Venäjällä ja Latviassa häntä sentään kunnioitetaan naisten parissa. Varmasti aitoa Tosi Rakkautta. ;-)


  • Se vaan toi vanha totuus pitää yhä kutinsa, Money Talks. Suomessa sillä ei saa vastinetta. Valitettavasti…


 10. Mielestäni suomalaisten miesten on ihan turha avautua maansa naisten ulkonäöstä. Eipä heille itsellään pakenevine hiusrajoineen, isoine masuineen ja rumine naamoineen ole kamalasti kehuttavaa. Ymmärtääkseni miehet myös itse osallistuvat kasvattamiseen, joten turha siinäkään on sitä naista syyttää. Tuskin miestä, joka ei tansaitse kunnioitusta tarvitsee kunnioittaa. Sekin nimittäin ansaitaan muullakin kuin löhöilyllä, valittamisella ja oluella.

  Jos haluaa kauniin ja itsestään huolehtivan naisen, kannattaa ensin itse kattoa peiliin ja miettiä pitäiskö itselleen tehdä jotain. Sitä makaa miten petaa.


 11. Seppo77 Suomalaiset miehet voisivat myös katsoa peiliin, sillä nainen ei saa edes pyytäessään suomalaisen miehensä mielipidettä omasta ulkonäöstään, saati sitten ihan spontaaneja kehuja, vaikka olisi kuinka kaunis ja hyvännäköinen! Muiden kulttuurien miehet eivät tietääkseni säästele sanojaan. Luulisin, että mm. tällä selittyy tiettyjen maiden naisten parempi itsetunto ja halu keimailla ja näyttää hyvältä ja seksikkäältä.


 12. Kyllä Venetzuelassa on maailman kauneimmat naiset.


 13. Suomalaiset naiset on ylipainoisia (jopa ylpeitä siitä, mä saan syödä ja näyttää just niiku ite haluun), laiskoja ja itsepäisiä mäkättäjiä. Lisäksi haukkuvat ja syyllistävät miehiä kaikesta mahdollisesta mitä vain keksivät.

  Suuntaappa katseesi esimerkiksi Latviaan ja Liettuaan. Siellä ei käytännössä ole lainkaan ylipainoisia naisia vaan siellä pitävät huolta itsestään ja näyttävät kauniilta. Siellä naiset kohtelevat miehiä hyvin ja kunnioittavat eivätkä vain mäkätä ja moiti.

  Surullista mutta totta. En tiedä mitä asialle pitäisi tehdä että tilannetta saataisiin korjattua. Onko vika kasvatuksessa, peruskoulussa vai missä?


 14. Melkein mistä maasta vaan tulea kiinnostaa ja kiihottaa mieltä enemmän kuin suomalainen väsynyt nainen, jota ei kiinnosta laittautua itteensä tai miehiä varten? Suomalaisen naisen asenne on niin väärä, että pitää kelvata aina ja missä vaan naturellina ja eikä tarvii laittautua.


 15. PYH!! mikä muka noissa etelännartuissa on muka niin hemmetin ihquu??!!!!


  • On se vaan jännä kun pitää heti olla niin kateellinen??? Rumia ei vaan noista italialaisista saa sitten millään ja se tuntuu olevan joillekin ongelma kun ei itse ole samannäköinen!!! Lapsellista!!!


 16. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.