Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Wizz Air lentää Turusta Puolaan

artikkelin kuva
Uutiset
Halpalentoyhtiö Wizz Air liikennöi Turusta Puolan Gdanskiin.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 24.07.2013
facebook   whatsapp

Helppo yhteys Eurooppaan

Wizz Air on suuri unkarilainen halpalentoyhtiö. Vuonna 2004 perustettu Wizz Air on kasvanut nopeasti, ja lentää 12 kotikentältään yli 150 kohteeseen käyttäen uusia Airbus A320 -koneita. Lentoverkkoa kehitetään jatkuvasti.

Turun lisäämisen reittivalikoimaan on mahdollistanut kentän tarjoama low cost -malli, jolla on pyritty houkuttelemaan halpalentoyhtiöitä. Turusta Wizz Air lentää Puolan Gdanskiin kolme kertaa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Budapestiin pääsee maanantaisin ja perjantaisin.

Lentoja voi varata osoitteessa Wizzair.com.

Kaikki Suomesta operoivat halpalentoyhtiöt löydät täältä ja edullisimmat lentohinnat voit vertailla Rantapallon haulla.

Lue kommentit (41) Jätä kommentti

 1. Vertailin ja tuntuu toimivan, jännittää päästäänkö perille huhtikuussa


 2. Wizz airilla ei ilmeisesti ole sähköpostia josta tiedustella.
  Ainoastaan kallis puhelinyhteys.
  Onko tietoa pitääkö netissä tehdä lähtöselvitys myös Danskissa.


  • ei tarvitse tehdä lähtöselvitystä Danskissa. Siellä mennään vaan suoraan turvatarkastukseen. Lähtöselvitys tehdään vain Suomen päässä. Näin ainakin oli viime vuonna.


 3. Kyllä lennon Turusta Gdanskiin onnistuu helpolla ostamaan Wizzairin sivuilta. Mutta miten pääsen ostamaan lentoja Gdansk:sta eteenpäin? En ole tätä kyennyt ratkaisemaan.


 4. Pitääkö Wizzairin lippujen ostamiseksi olla luottokortti? Olen ymmärtänyt, ettei tavallinen Nordean visa electron debitillä kelpaa (jolla voi kuitenkin ostaa ulkomaiden verkkokaupoista esim. junalippuja).
  Haluaisin Gdanskiin :)


  • hieman ongelmallista on, mutta onnistuu lippujen osto. Siinä vaan hieman jännitystä n viikko, että on varmuus että rahat on mennyt perille. Kaksi kertaa olen kuitenkin näin tehnyt, ja joka kerta on onnistunut. Joten ei tarvitse välttämättä luottokorttia. Maksat laskuna, ne lennot. Elikkä raha lähtee sulta heti, mutta kun rahat kuitenkin menee GB niin se kestää. Mutta ainakin Nordealla tämä onnistui.

   nimim kokemusta on


 5. Oli todella nopea matka Turusta Gdanskiin, ei ehditty pientä viinipulloa juoda !


 6. Wizzair huijaa hinnoissa. Maksoin vuodeksi Wizz discount club jäsenyyden. Jos katson hintoja kirjautumatta ovat ne esim. 19,95/9.95. Kun kirjaudun ovat samat lennot 25.95/15,95. Eli hinta nousee. Ei paljoa, mutta ei ole enää sama


  • Olimme juuri Gdanskissa, ihana ja edullinen kaupunki lomailla. Myöskin mainostetut lentohinnat 10 € suunta pitivät paikkansa. Lisää lähtöjä Turusta mannereurooppaan, please. Pahaa vaan pelkään, että jos telakka ajetaan alas, nämäkin lennot päättyvät. Vähintään puolet koneellisesta oli puolalaisia duunareita. Nyt joukolla matkustamaan.


 7. Todella hienoa nämä Turusta lähdöt. Ei tarvitse aina järjestää kuljetusta Vantaalle tai Tampereelle.


 8. on ihan parasta ku wizzair lentää turusta gdanskiin . on halvempaa monesti lähteä gdanskiin syömään ja lomailemaan kuin helsinkiin , jo linja-auto/juna matka on monesti paljon kalliimpi kuin lennot gdanskiin . myös lentokoneella matkan kesto on pienepi kuin helsinkiin bussilla/junalla. :D


 9. Hei

  Itse olen lentänyt n. 6 eri halpisyhtiöllä eli esim. Ryan Air, Swiss Air, Easy Jet, Air Asia jne. Aina on aikataulut pitäneet toisin kuin esim. finskillä. Matkojen keskihinta ollut luokkaa 15-30 euroa suunta. Liekkö tuuria nuo aikatauluissa pysymieset (( : Ryan air hukkasi kerran rinkkani Treviosossa. Löytyi lopulta 2 tunnin etsinnän jälkeen kuljetinhihnan alta (( :


 10. Yhdyn edellisiin mielipiteisiin, että on hienoa että halpisyhtiöitä saadaan muuallekkin suomeen. Ritalle kommenttina sen verran että Hesingin kentän, eli uudenmaan alueella asuu noin miljoona ihmistä eli ei 500 000 kut kirjoitit. Pelkastään suomen Tsadissa siis n. 600 000, espoossakin enemmän kuin turuus eli reilut 200 000 ja vantaalla muist. n. 170 000 eli on siellä sitä populaa. Odotellaan seuraavia halpiskenttiä Jyväskylään, Ouluun ja Kuopioon (( :


 11. hyvä juttu kertakaikkiaan. Ja aikataulussa, tosin edellyttää aikaista ilmoittumista ja odottelua kentällä ja aikaista buukkausta. Finnair ei ole koskaan aikataulussa.


 12. Matkustamoon otettava laukku.

  Tietääkö kukaan minkä kokoinen laukku saa olla Wizz Airin koneissa matkustamossa mukana. Viikon päästä perjantaina pitäis lähteä Gdanskiin.


 13. Finnairin viinit? Parin kympin säästö? Gdanskiin pääsee halvimmillaan 4,95 per suunta elikkä vajaat 10€ edestakainen lento verrattuna Finnairin 340-740 euroon. Säästöä lienee siis hieman enemmän kuin “pari kymppiä”.

  Gdanskiin on kiva poiketa vaikka yön yli syömään hyvin ja harrastamaan kulttuuria. Ainakin jos pärjää sen lyhyen lennon ilman Finsskin viinejä ja Mamman lihapullia ;)


 14. Tosi mahtavaa!!

  Täytyykin heti kun vaan lomaa pukkaa mennä tätä kautta Eurooppaan. Katselin aikatauluja. Ei pahat ajatkaan olisi.


 15. “mistä ihmeestä niitä wizz airin lentolippuja voi varata? saisko osoitteen?”

  Kirjoittaa internet selaimeen http://www.google.fi
  Kirjoittaa hakukenttään wizz air
  Painaa enter
  Valitsee ensimmäisen hakutuloksen
  Varaa lennon


  • Wizzair.com englannin kieliset sivut, mutta todella helpot! Sieltä saa halvalla varattua lennot :)


 16. mistä ihmeestä niitä wizz airin lentolippuja voi varata? saisko osoitteen?


 17. MISTÄ SIVULTA NE HALVAT LENNOT ja matkavaraus LÖYTYY??!!? Ketrtokaa, kun en jaksa surffata…terv. BLONDIT muijatx20


 18. Lähdimme syyskuussa Wizz Airilla Gdanskiin. Menomatka sujui hienosti, paluu ei. Gdanskin kentällä saimme tietää, että lento Turkuun olisi noin 8 tuntia myöhässä emmekä saaneet takeita, että ilmoitettu uusi aikataulukaan pitäisi paikkaansa. Kotiin oli kuitenkin pakko päästä samana iltana, joten ostimme paluumatkan Finnairilta ja näin “halpamatkasta” tulikin enemmän kuin kallis. Aikataulumuutokset ilmeisesti kuuluvat halpalentojen riskeihin, joten ei auta valittaa. Ensi kerralla paremmalla onnella!


 19. okei. teitä, jotka olitte jo tilanneet matkan 16.06 tai sen jälkeen tapahtuvalle lennolle olikin yllättävän paljon. puhelimeni kapasiteetti ei riitä. teille ilmoitetaan muuttunut aika sähköpostiosoitteellenne hyvissä ajoin. hauskaa matkaa kaikille!


 20. sinä, joka nyt olet kiinnostunut lentämään turusta gdanskiin, ottanet huomioon, että kesäaikataulu astuu voimaan 16.06.2008 alkaen. wizz air on lisännyt lentoja 2:sta 3:een viikossa samalla parantaen lentoaikoja. lennot lähtevät turusta terminaali 2:sesta ti, to ja la klo 19.30. arto lindholm


 21. Tosi hyvä että Turkuun saatiin oma “halpalentoyhtiö”. Tampereella on jo RyanAir ja Helsingistä nyt lentää niin moni yhtiö, että olipa outo kommentti tuolla aiemmin, jossa valitettiin, että “kun Helsingistä saakka pitää tulla junalla Turkuun”. Ehkäpä tämä reitti palvelee muitakin kuin Helsinkiläisiä; jossa asuu 500.000 ihmistä, mutta muualla Suomessa kuitenkin se loput neljä ja puoli miljoonaa ihmistä, joille Turku lähtökenttänä on mukava lisävaihtoehto. Lisää suoria lentoja Turusta Eurooppaan -> varmasti kannattavat tulevaisuudessa!


 22. On tosi hyvä että lentoja eurooppaan lennetään muualtakin kuin hesasta.
  Ihmisiä asuu myös kehä 3 ulkopuolella. joku ei jaksa istua junassa 2 tuntia sen takia että lento lähtee Turustta. Mutta Turkulaisten pitäisi aina istua junassa 2 tuntia että pääsevät HESASTA koneeseen aivan absurdi ajatus HOHHOIJAA..


 23. hinnat ,aikataulut ja hotellit löytyy kyllä googlen kautta. jouduin kyllä selaamaan sivuja jonkin verran ennen kuin löytyi.


 24. miksi en loyda hintoja turku/ gdask lennolle.


 25. Edulliset lennot Puolaan ovat todella hieno juttu!


 26. niin pari tuntia sieltä, mistä suurin osa ihmisistä matkustaa, eli helsingistä turkuun……


 27. Turun telakalle sopivan hintaisia työmatkalentoja, saadaan pidettyä telakka toiminnassa eikä lähde koreaan.


 28. Mahtavaa, kun pääseen keväällä golfaaman Puolaan suoraan Turusta !!!


 29. 9.4. lähdössä testaamaan tämä reitti :)


 30. Olisi todella hienoa että lennot olisi Tampereelta -Gdanskin.
  Toivottavasti joskus.Turusta lennot ei kinnosta.


 31. Kaksi tuntia junassa?-) Kaupungin linja-auto (linja 1) lähtee torilta ja on kentällä vartissa.


 32. Parin kympin säästöllä ei jaksa istua paria tuntia junassa… Ja se ilmainen viini Finnairilla on matkan kohokohta! ;)


 33. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.