hero taustakuva

Virkistä viikonloppua kaupunkilomalla – minilomat Euroopassa alkaen 207 euroa

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Onnistuneen viikonlopun resepti voi löytyä halvasta viikonloppulomasta Eurooppaan.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 12.11.2019
facebook   whatsapp

Minilomat alkaen 207 euroa

Tulevan viikonlopun halvimmat minilomat saa Pietariin, Tukholmaan ja Kööpenhaminaan. Halvin kaupungeista on Pietari, jonne on nyt mahdollista matkustaa ilmaisella sähköisellä viisumilla, kunhan muistaa hakea sen ajoissa etukäteen.

Syksyn halpojen viikonloppukohteiden listalta löytyy myös supersuosittu Dubrovnik, johon voi tutustua syksyllä ilman kesän loppumatonta matkailijoiden virtaa. Marraskuu on hyvää aikaa matkustaa kesän suosikkikohteissa, sillä niissä pääsee näkemään palan paikallista elämää ilman suositun turistisesongin kiirettä. Viikonlopun loman Dubrovinkiin saa alkaen 287 euroa.

Jos etsii pelkkiä lentoja, halvimmat lennot saa Puolan Gdanskiin, jonne lentää edullisesti Turusta. Edestakaiset lennot maksavat vain 53 euroa, mutta otathan huomioon halpalentoyhtiön tavallista pienemmät matkatavararajoitukset.

Tarkista ajankohtaiset hinnat ja varaa matka heti, sillä viikonloppu koittaa tuota pikaa!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Shutterstock
Onko tyhjä katu Dubrovnikin vanhassakaupungissa jäänyt tähän asti vain haaveeksi? Jos et säikähdä sateen mahdollisuutta, Kroatian suosikkikohde voi olla hyvä marraskuun kaupunkikohde.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.