Kuva: Shutterstock
Pariisi, Ranska

Viisi kaupunkikohdetta alle 200 eurolla – katso tästä viikonlopun äkkilähdöt alk. 164 €

Alle 200 euron matkabudjetilla pääsee lomalle viiteen Euroopan kaupunkiin – jo tällä viikolla. Lähtisitkö Berliiniin, Riikaan, Alicanteen, Pariisiin vai Pietariin?

Kaupunkilomat alk. 164 €

Haaveiletko viikonloppulomasta jo tänä viikonloppuna? Myöhään varaaminen ei tarkoita aina kallista lomaa, sillä nopeat viikonloppulähdöt voi saada jopa 164 eurolla. Loman lentoineen ja hotelleihin saa tänä viikonloppuna alle 200 eurolla viiteen eurooppalaiseen kaupunkiin.

Lue lyhyet esittelyt kaupungeista ja varaa paikkasi nopeasti, sillä viikonloppu koittaa ennen kuin huomaatkaan! Jos etsii pelkkiä lentoja, viikonlopun halvimmat lentotarjoukset vievät Turusta Puolan Gdanskiin.

1. Berliini

Saksan pääkaupunki Berliini tunnetaan boheemina ja avoimena kaupunkina, jolla on kiinnostava historia. Suuri osa matkailijoista vierailee Berliinissä viikonloppulomalla muutaman päivän ajan, sillä kaupungin nähtävyydet saa hyvin haltuun lyhyelläkin lomalla. Myös kaupungin ravintola- ja shoppailutarjonta miellyttävät monia matkailijoita.

Viikonlopun sää Berliinissä on puolipilvinen, ja ylimmät lämpötilat liikkuvat noin 10 asteessa.

>> Lue vinkit Berliiniin!

2. Riika

Latvian pääkaupunki Riika tarjoaa kaiken, mitä lyhyeltä kaupunkilomalta voi kaivata. Riikaa kutsutaan myös pohjoisen Pariisiksi, sillä se on kaunis kaupunki, jonka keskustaa halkoo joki. Riiassa käyvän matkailijan kannttaa suunnata askeleensa erityisesti vanhaankaupunkiin. Riian parhaita puolia lyhyellä kaupunkilomalla ovat edullisuus ja helppous.

Viikonlopun sää Riiassa on puolipilvinen, ja lämpötila pysyttelee muutaman lämpöasteen tienoilla.

>> Lue vinkit Riikaan!

3. Alicante

Lämpöä kaipaava kaupunkilomailija ottaa lennot seuraavaksi viikonlopuksi Espanjan Alicanteen. Talvellakin lämmin Espanjan-kohde on rantakohde, joka viileämmälläkin säällä tarjoaa tekemistä aktiivisille lomailijoille. Alicantessa pääsee muun muassa pelaamaan golfia, ja lomamatkalla voi tehdä päiväretken esimerkiksi Benidormiin.

Alicantessa on viikonloppuna aurinkoista, ja lämpötila nousee parhaimmillaan noin 20 asteeseen.

>> Lue vinkit Alicanteen!

4. Pariisi

Ranskan pääkaupunki Pariisi on kaupunkilomien klassikko, jonka löytäminen alle 200 euron kaupunkilomatarjouksista on kullanarvoinen tilaisuus edulliseen matkaan. Romanttinen Pariisi sopii hyvin aikaistetulle ystävänpäivämatkalle, sillä sieltä löytävät tekemistä erilaisetkin ystävykset – Pariisissa viihtyvät niin kulttuurista, taiteesta kuin ostoksistakin kiinnostuneet matkailijat.

Viikonlopun sää Pariisissa on sateinen ja noin 10 asteen paikkeilla, joten matkaan kannattaa varautua sateenvarjolla.

>> Lue vinkit Pariisiin!

5. Pietari

Maailman pohjoisin miljoonakaupunki, Venäjän Pietari on saarten, kanaalien ja siltojen kaupunki. Pohjolan Venetsiaksikin kutsuttu kanaalien ja jokien halkoma Pietari on täynnä maailmankuuluja nähtävyyksiä, kulttuuria ja tyylikästä arkkitehtuuria, josta henkii menneen ajan loisto.

Pietarin säästä ennustetaan viikonlopuksi pilvistä, ja lämpötilat pysyttelevät hieman nollan yläpuolella. Muista, että tarvitset Pietarin-lomalle viisumin!

>> Lue vinkit Pietariin!

Kuva: ShutterstockPietari, Venäjä
Pietari sopii äkkilähtökohteeksi niille, joilla on Venäjälle jo viisumi. Viehättävää Pietaria on kuvailtu myös Pohjoisen Venetsiaksi.

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 4.2.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia