hero taustakuva

Viikonlopun halvimmat matkat Eurooppaan: miniloma Prahassa alkaen 204 euroa tai lennot Gdanskiin viidelläkympillä

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Haaveiletko joululahjaostoksista Euroopassa tai kaipaatko vain virkistystä marraskuiseen arkeen? Varaa viikonlopun halvimmat minilomat alkaen 204 euroa ja lennot alkaen 50 euroa.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 05.11.2019
facebook   whatsapp

Minilomalle Eurooppaan

Jos tuleva viikonloppu on tyhjää täynnä ja kaipaat maiseman vaihtoa, suunnittele lyhyt pyrähdys johonkin Euroopan kaupungeista. Halvimmat viikonloppulomat saa Prahaan, Riikaan ja Pietariin, joihin pääsee halvimmillaan reilulla 200 eurolla. Matkat sisältävät edestakaiset lennot ja majoituksen.

Varatessasi matkaa Pietariin muista hakea viisumi etukäteen! Sähköisen viisumiuudistuksen myötä Pietariin voi hakea ilmaista viisumia verkosta, mutta viisumi kannattaa hakea jo neljä kalenteripäivää ennen matkaa. Jos siis aiot Pietariin, hanki viisumi jo tänään.

Viikonvaihteen halvimmat lennot puolestaan voi varata Puolan Gdanskiin, jonne pääsee halvalla Turun lentokentältä. Edullisimmat halpalentoyhtiö Wizz Airin edestakaiset lennot maksavat 50 euroa.

>> Muista myös: Näin vältät halpalentojen sudenkuopat – 5 helppoa vinkkiä

Vertaa parhaat hinnat ja varaa matkasi jo tänään, sillä edullisimmat matkat viedään nopeasti!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Shutterstock
Puolan rannikolla sijaitseva Gdansk on edullisten hintojensa ja historiallisen hansakaupunkinsa ansiosta suosittu viikonloppukohde.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.