Kuva: Istockphoto
Halvimmat kaupunkilomat

Viikonlopuksi kaupunkilomalle alle 300 eurolla – hyödynnä tarjoushinnat ja lähde reissuun

Haaveiletko jo alkuviikosta viikonlopun vapaapäivistä? Katso parhaat äkkilähtötarjoukset ja nauti viikolopusta kaupunkilomalla!

Vaihda viikonloppuna vapaalle

Työviikon jaksaa paremmin, kun on jotain mitä odottaa viikonloppuna! Varaa siis loppuviikolle kaupunkiloma ja lähde lomalle tuttuun suosikkikaupunkiin tai pitkään haaveissasi pyörineeseen matkakohteeseen.

Tänä viikonloppuna voi kaupunkilomalle Eurooppaan päästä noin 200 euron matkabudjetilla. Edullisimpiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi Tukholma, Riika, Praha ja Pietari. Jos taas klassikkokohteet kiehtovat, saa esimerkiksi Lontooseen reissuja hieman yli 300 eurolla ja Roomaan vähän alle 350 eurolla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin tarjouksiin, valitse juuri sinulle mieleisin vaihtoehto ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Älä jää mietiskelemään varausta liian pitkäksi aikaa, sillä muuten joku toinen saattaa napata parhaan tarjoushinnan ennen sinua.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva: Shutterstock
Puolan Gdanskiin saa viikonlopuksi edullisia lentoja Turusta.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto ja Shutterstock

Päivitetty: 28.5.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia