Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Viikonlopuksi edullisesti reissuun – kaupunkilomat alkaen 215 €

Vielä ehtii reissuun tänä kesänä! Tutustu viikonlopun parhaisiin kaupunkilomatarjouksiin ja anna edullisten hintojen houkutella sinut lomalle.

Piristä viikonloppua kaupunkilomalla

Eikö matkakuume ole helpottanut edes kesän lomamatkojen jälkeen? Ota kaikki irti elokuun lämpimistä säistä ja lähde viettämään viikonlopun vapaapäiviä kaupunkilomalle! Valitse kohteeksi joko vanha suosikki tai uskaltaudu kokonaan uuteen kohteeseen.

Tulevana viikonloppuna voi päästä kaupunkilomalle edullisimmillaan hieman yli 200 eurolla. Halvimmat matkakohteet ovat Tukholma ja Varsova, mutta kohtuuhinnalla voi löytää matkoja myös suomalaisten suosikkikohteisiin, kuten Prahaan ja Lontooseen. Viikonlopulle saa myös vielä edullisia lentoja esimerkiksi Kööpenhaminaan tai Osloon.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin tarjouksiin, valitse juuri sinulle sopivin vaihtoehto ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Varauksen kanssa on hyvä toimia nopeasti, sillä edulliset hinnat voivat houkutella muitakin samojen tarjousten äärelle.

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva:
Viikonloppuna pääsee edullisesti moniin klassikkokohteisiin kuten Lontooseen.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 8.8.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia