Kuva: Shutterstock
Edulliset kaupunkilomat

Viikonloppuna reissuun alle 200 eurolla – katso tämän hetken edullisimmat kaupunkilomat

Kaupunkiloma Euroopassa ei vaadi valtavaa matkabudjettia, sillä reissuun pääsee alle 200 eurolla. Tästä löydät viikonlopun parhaat matkatarjoukset!

Heitä hyvästit matkakuumeelle

Kärsitkö matkakuumeesta, mutta lomapäiviä ei juurikaan ole jäljellä eikä matkabudjetissakaan hurraamista? Nappaa itsellesi edullinen kaupunkiloma ja hyödynnä viikonlopun vapaapäivät lähtemällä lyhyelle kaupunkilomalle Eurooppaan!

Tällä viikolla kaupunkiloman saa edullisesti jopa alle 200 eurolla. Halvimmat kohteet ovat Praha, Berliini ja Riika, joita yhdistävät esimerkiksi kohtuullinen hintataso ja monipuolinen ravintolatarjonta. Noin 250 euron matkabudjetilla taas pääsee lomailemaan viikonlopuksi vaikkapa Budapestiin, Kööpenhaminaan tai Lontooseen.

Alla ovat koottuna ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinua kiinnostavin matkatarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun eteesi osuu houkutteleva tarjous, ei varauksen kanssa kannata aikailla, sillä hinnat saattavat nousta nopeastikin.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Edulliset kaupunkilomat
Istockphoto
Tulevana viikonloppuna saa kohtuuhinnalla kaupunkilomia moniin kiinnostaviin kohteisiin.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock ja Istockphoto

Päivitetty: 6.3.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia