Kuva: Shutterstock

Viikonloppuna Pietariin, Kööpenhaminaan tai Riikaan – halvimmat kaupunkilomat alkaen 204 euroa

Jäivätkö suunnitelmat syyslomalle viime hetkeen? Katso tästä edullisimmat hinnat kaupunkilomille ja vaihda viikonlopuksi maisemaa!

Vielä ehtii syyslomalla ulkomaille

Syyslomakausi on parhaillaan käynnissä ja monet ovat lähteneet viettämään koululaisten vapaapäiviä ulkomaille. Jos matkasuunnitelmat ovat vielä tekemättä, ei hätää sillä viikonlopuksi saa yhä edullisia lomia Euroopan kiehtoviin kaupunkikohteisiin.

Tulevana viikonloppuna halvimmat kohteet kaupunkilomalle ovat Pietari, Kööpenhamina ja Riika. Myös esimerkiksi suosikkikohde Prahaan saa vielä matkoja alle 300 euron budjetilla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat äkkilähtöpaketit kaupunkilomille sekä edullisimmat lennot Euroopan kaupunkeihin. Tarkista ajankohtaiset hinnat ja valitse juuri sinulle sopivin kohde ja hinta. Varauksen kanssa kannattaa olla nopea, sillä edullisimmat hinnat myydään usein vauhdilla.

Viikonlopun halvimmat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockGdansk, Puola
Puolan Gdansk on klassinen viikonloppuloman kohde.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 15.10.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia