Kuva: Istockphoto
Edullisimmat kaupunkilomat

Viikonloppuna kaupunkilomalle alle 200 eurolla – katso parhaat tarjoukset

Euroopan kohteet ovat upeimmillaan ennen joulua, kun joulutunnelma ja -koristeet valtaavat kaupungit. Katso edullisimmat tarjoukset ja lähde viikonloppuna reissuun!

Itsenäisyyspäivän jälkeen kaupunkilomalle

Jos matkakuume vaivaa, on tulevana viikonloppuna mahdollisuus lähteä edullisesti lomailemaan Euroopan kaupunkikohteisiin. Useissa kaupungeissa tunnelmalliset joulumarkkinat ovat jo avautuneet, joten nyt on mainio aika suunnata tekemään jouluostoksia ja maistelemaan paikallisia jouluherkkuja.

Tällä hetkellä kaupunkilomalle pääsee edullisimmillaan alle 200 eurolla, jolla saa matkan esimerkiksi historiallisista nähtävyyksistä ja shoppailumahdollisuuksista tunnettuun Varsovaan. Myös suosittuihin klassikkokohteisiin voi lähteä lomailemaan tulevana viikonloppuna pienemmällä budjetilla, sillä esimerkiksi Roomaan, Milanoon tai Lontooseen on saatavilla tarjoushintaisia matkoja hieman yli 200 eurolla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkilkohteisiin. Etsi juuri sinua kiinnostava matka ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät sopivan tarjouksen houkuttelevaan kohteeseen, kannattaa se varata nopeasti ennen kuin joku muu ehtii ensin.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Edulliset kaupunkilomat
Kuva: Istockphoto
Klassikkokohteista esimerkiksi Lontooseen pääsee lomailemaan edullisesti loppuviikosta.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 5.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia