Kuva: Shutterstock

Viikonloppuna edullisesti Pietariin tai Tukholmaan – halvimmat kaupunkilomat alkaen 209 euroa

Ota tulevasta viikonlopusta kaikki irti ja lähde reissuun! Tästä löydät edullisimmat matkatarjoukset kaupunkikohteisiin.

Laita viikonlopun suunnitelmat uusiksi

Eikö lomapäiviä ole enää kesän jälkeen jäljellä, mutta matkakuume vaivaa? Syksy on mainiota aikaa kaupunkilomailuun, sillä viikonloppuisin voi lähteä tutustumaan kiinnostaviin kaupunkikohteisiin parhaimmillaan todella edullisesti. Jo parissa päivässä ehtii lomakohteessa herkutella hyvällä ruoalla, tutustua nähtävyyksiin ja käydä shoppailemassa.

Tulevana viikonloppuna pääsee alle 300 euron matkabudjetilla lomailemaan Pietariin, Tukholmaan, Osloon tai Kööpenhaminaan. Hieman yli 300 euron budjetilla taas voi kohteeksi valita esimerkiksi ikisuosikki Pariisin.

Alta löydät tulevan viikonlopun edullisimmat viikonloppulomat ja lennot kaupunkikohteisiin. Katso ajankohtaiset hinnat ja valitse juuri sinulle sopiva tarjous. Varauksen kanssa ei kannata aikailla liikaa, sillä parhaat tarjoukset myydään usein nopeasti loppuun.

Viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Gdanskiin pääsee lentämään viikonloppuna Turusta alle sadalla eurolla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 30.9.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia