Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Vietä viikonlopun vapaapäivät kaupunkilomalla – katso halvimmat matkatarjoukset tästä

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kesä kuin lähteä reissuun – tästä löydät viikonlopun edullisimmat tarjoushinnat kaupunkilomille!

Hae helpotusta matkakuumeeseen kaupunkilomalta

Vietätkö kesälomaa vasta loppukesästä, mutta matkakuume on jo nyt huipussaan? Hyödynnä viikonlopun vapaapäivät ja lähde kaupunkilomalle! Loppuviikosta on mahdollista lähteä vielä järkevään hintaan lomailemaan Euroopan kiehtoviin kaupunkikohteisiin.

Edullisimpiin kaupunkilomakohteisiin tulevana viikonloppuna kuuluvat esimerkiksi Tukholma, Berliini ja Riika. Myös moniin Euroopan suosittuihin klassikkokohteisiin, kuten Lontooseen, Prahaan ja Pariisiin, pääsee viikonlopuksi kohtuuhinnalla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu matkavalikoimaan, valitse juuri sinulle parhaiten sopiva tarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Varaus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti, sillä kesäsesongin alettua matkoille riittää kysyntää.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva: Shutterstock
Lähde viettämään viikonloppua kaupunkilomalle vaikkapa Lontooseen, jossa on paljon kiinnostavaa nähtävää, lukuisia herkuttelumahdollisuuksia runsaasti shoppailupaikkoja.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 5.6.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia