Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Vietä viikonloppu rennosti kaupunkilomalla – halvimmat matkat alk. 186 €

Älä anna syksyn masentaa, vaan ota viikonlopun vapaapäivistä kaikki irti kaupunkilomalla. Tästä löydät parhaat tarjoukset!

Viikonloppuna kaupunkilomalle alle 200 eurolla

Syyskuu ja arjen rutiinit ovat hiljalleen käynnistyneet, ja kesän lämpimät säät ovat pian vain kaukainen muisto. Jos kaipaat jo lomailua, mutta lomapäivät eikä budjetti riitä viikon aurinkolomaan etelässä, lähde viikonloppuna kaupunkilomalle johonkin Euroopan kiehtovista kohteista!

Tällä viikolla edullisin kaupunkilomakohde on Tukholma, jonne pääsee vielä viikonlopuksi alle 200 eurolla. Alle 300 euron budjetilla vaihtoehtoja on runsaasti ja joukossa on monia suomalaisten suosimia kaupunkikohteita, kuten Praha, Riika, Lontoo ja Berliini.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Katso kaikki tarjoukset, valitse juuri sinua eniten kiinnostavin loma ja tarkista vielä ajankohtaiset hinnat. Varaus kannattaa tehdä pian, sillä parhaat tarjoushinnat myydään usein nopeasti loppuun.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Suosikkikohteista esimerkiksi Berliiniin pääsee tulevana viikonloppuna vielä lomailemaan edullisesti.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 10.9.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia