Kuva: Istockphoto
Edullisimmat kaupunkilomat

Vietä erilainen joulu ulkomailla – kaupunkilomalle jouluksi vielä alle 200 eurolla

Kaupunkiloma on yllättävän edullinen vaihtoehto lähteä viettämään joulua ulkomaille. Katso parhaat tarjoukset ja lähde jouluksi lomailemaan!

Jouluksi edullisesti kaupunkilomalle

Moni haaveilee viettävänsä joulun lämpimässä rantaparatiisissa, mutta mitäpä jos kokeilisit tänä vuonna jotain uutta? Lomat rantakohteisissa ovat joulunaikaan jo melko kalliita, mutta kaupunkilomalle pääsee jouluksi vielä yllättävänkin edullisesti alle 200 eurolla. Vietä siis tänä vuonna erilainen joulu ja lähde nauttimaan joulutunnelmasta kaupunkikohteeseen Euroopassa.

Kaupunkikohteissa joulun tunnelmaan on helppo virittäytyä, sillä monissa kohteissa järjestetään useita joulutoreja ja jouluvalot sekä kuuset koristavat kaupunkien katuja ja aukioita. Tällä hetkellä edullisimmin kaupunkilomalle pääsee Pietariin, Tukholmaan ja Riikaan. Myös esimerkiksi Berliiniin ja Lontooseen, jotka ovat monien suosimia kohteita, saa matkan vielä kohtuuhinnalla.

Alla ovat koottuna viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjouksiin ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun sopiva matka löytyy, kannattaa se varata mahdollisimman nopeasti, etteivät hinnat ehdi nousta enää.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu tiistaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Edullisimmat kaupunkilomat
Kuva: Istockphoto
Kaupunkilomalle voi jouluksi päästä vielä alle 200 eurolla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 19.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia