Kuva: Istockphoto
Riika, Latvia

Vielä ehtii viikonlopuksi kaupunkilomalle! Viikon parhaat matkatarjoukset alkaen 141 euroa

Ostosviikonloppu edullisessa Riiassa vai pikamatka Berliiniin ennen joulutorihumua? Äkkilähdöt kaupunkilomille saa nyt alkaen 141 euroa.

Kaupunkilomalle viikonlopuksi alkaen 141 euroa

Loistava syysviikonloppu on tehty hyvistä kaupunkilomakohteista! Edullisimmin tänä viikonloppuna pääsee matkalle Riikaan, jonne saa lennot ja hotellit Helsingistä alkaen 141 euroa.

Riika on edullinen kaupunkikohde, jonka saa helposti haltuun viikonlopussa. Pohjoisen Pariiksiksikin nimetty kaupunki ihastuttaa rikkaalla kulttuurilla. Suomalaismatkailijoiden suosioon Riika on noussut helppoudella, sillä edullinen kohde sijaitsee riittävän lähellä viikonloppulomailuun.

Myös Gdanskiin pääsee edullisin lennoin Turusta, sillä halvimmillaan kaupunkilomalle pääsee 88 euron menopaluulla. Gdansk on hansakaupunki, joka tunnetaan erityisesti kauniista tunnelmallisesta vanhastakaupungistaan.

Katso alta tarjoukset ja valitse oma kaupunkilomakohteesi! Tarkista ajankohtaiset hinnat, sillä parhaat tarjoukset viedään nopeasti.

>> Katso Rantapallon äkkilähtölennot

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Gdansk, Puola
Kuva: Shutterstock
Puolan Gdansk on erityisen tunnettu tunnelmallisesta vanhastakaupungistaan, joka on syksylläkin viehättävä paikka vierailla.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com

Päivitetty: 29.10.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia