Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Vielä ehdit jääkiekon MM-kisoihin – runsaasti lippuja jäljellä!

artikkelin kuva
Uutiset
Vielä ehdit kisaturistiksi - kaikkiin Suomen otteluihin jääkiekon MM-kisoissa Kölnissä ja Mannheimissa on vielä reilusti paikkoja tarjolla.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 14.05.2010
facebook   whatsapp

Finaaliinkin pääsee vielä

Saksa tunnetaan jalkapallomaana ja se näkyy myös jääkiekon MM-katsomoissa. Pelit ovat kaukana loppuunmyydyistä ja jopa finaaliin pääsee vielä mukaan.

Jatkolohkon lippuhinnat Suomen seuraaviin MM-peleihin Valko-Venäjää, Slovakiaa ja Venäjää vastaan ovat paikasta riippuen 24-64 euroa.

Loppuhuipentumaa lähestyttäessa hinnat tietenkin nousevat, mutta jopa mitalipeleihin lippuja on edelleen saatavilla. Kölnin mitaliotteluita pääsee seuraamaan alle 150 eurolla, edullisimmassa kategoriassa liput maksavat vain reilun satasen.

Lentohinnat MM-kisoihin kohtuulliset

Lentohinnat riippuvat matkustusajankohdasta, mutta esimerkiksi finaaliviikonlopulle edestakaisia lentoja Helsingistä Kölniin saa vielä jopa alle 300 eurolla.

Suurimmaksi haasteeksi jääkiekkoturistille saattaakin muodostua majoituksen löytyminen. Hotellia etsiessä mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että välimatkat sekä Kölniä että Mannheimia ympäröiviin kaupunkeihin ovat lyhyitä ja julkinen liikenne nopeaa. Majoitusta voi hyvin etsiä myös naapurikaupungeista.

Saksan MM-kisojen lippukauppa
Vertaile lentohintoja Saksaan

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.