hero taustakuva

Vielä ehdit Euroopan ihanille joulutoreille – lennot suosikkikohteisiin alk. 109 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Joulukuulle on yhä saatavilla kohtuuhintaisia lentoja moniin suosittuihin kaupunkikohteisiin. Katso parhaat tarjoukset ja varaa heti!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 10.12.2019
facebook   whatsapp

Uppoudu joulutunnelmaan markkinoilla

Rakastatko joulua? Mikä olisikaan parempi paikka nauttia ihanasta juhlatunnelmasta ja kauden herkuista kuin Euroopan joulutorit! Tunnelmallisilta toreilta löytyy usein runsaasti koristeltu kuusi, herkkuja ja lahjatavaroita myyviä kojuja sekä hauskaa jouluaiheista ohjelmaa.

Vaikka et olisikaan ehtinyt yhdellekään joulutorille tänä vuonna, vielä on mahdollisuus tarttua edullisiin lentotarjouksiin ja lähteä pariksi päiväksi kaupunkilomalle Eurooppaan. Moniin kohteisiin lentoja saa vielä alle 200 eurolla. Mikäli budjetti tai vapaapäivät eivät veny parin päivän reissuun, alta löydät myös linkin halvimpiin Tallinnan-risteilyihin!

Alla listatut lentotarjoukset ovat suorille lennoille. Muista, että halvimmilla tarjoushinnoilla on kova kysyntä, joten omien suunnitelmien kanssa kannattaa olla nopea. Jos edullisimmat lentopäivät eivät sovi omaan aikatauluun, voit hakea lisää päivävaihtoehtoja Rantapallon lentohausta.

Katso alta edullisimmat lentohinnat joulutorikohteisiin!

Tukholma

Tukholman suosituimmat ja perinteisimmät joulumarkkinat löytyvät vanhastakaupungista. Markkinoilta voi ostaa esimerkiksi ruotsalaisia jouluherkkuja ja käsitöitä.

Kööpenhamina

Kööpenhaminassa on useita joulutoreja, joten joulutunnelmaa riittää. Maista ainakin paikallista glögiä ja makeita herkkuja!

Krakova

Krakovan tunnetuimmat joulumarkkinat levittäytyvät Rynek Główny -aukiolle, jonka täyttävät puiset kojut myyvät esimerkiksi joulukoristeita, leluja ja makeisia.

Berliini

Berliini on joulufanin unelmakohde, sillä joulutoreja on kaupungissa kymmeniä. Toreja löytyy jokaiseen makuun, sillä osalla on esimerkiksi tietty teema.

Joulumarkkinoilla voi nauttia ihanasta tunnelmasta ja tehdä vaikka lahjaostoksia.

Praha

Prahan suurimmat joulumarkkinat ovat vanhassakaupungissa, minkä lisäksi eri puolilla kaupunkia on myös pienempiä joulutoreja. Vanhankaupungin torilla matkailijat pääsevät testaamaan paikalliset jouluherkut ja tekemään löytöjä pukinkonttiin.

Budapest

Myös suomalaisten suosima kaupunkikohde Budapest on täynnä tunnelmaa ja juhlamieltä joulukuussa. Vörösmarty-aukion joulumarkkinoilla on myynnissä herkkuja yllin kyllin sekä runsaasti tapahtumia.

Wien

Wien on tunnettu upeana joulukohteena. Kaupungissa on lukuisia suosittuja joulumarkkinoita, joista suosituimpiin kuuluvat esimerkiksi kaupungintalon ja Schönbrunnin palatsin edustalla järjestettävät markkinat.

Lähde Tallinnan joulumarkkinoille risteillen

Joulutunnelmaa ei tarvitse lähteä etsimään kauas, sillä ihana joulutori löytyy myös Tallinnasta! Tallinnaan pääsee edullisesti päiväristeilylle noin kympillä, joten joulutunnelmaan virittäytyminen ei vaadi suurta budjettia.

>> Lue myös: Koe tämä edes kerran elämässä: Euroopan joulutorit ovat täynnä tunnelmaa!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.