Kuva: Shutterstock
Pariisi, Ranska

Varaa laatuaikaa ystävän kanssa – viikonlopun kaupunkilomat alkaen 180 €

Ystävänpäivä on vuoden paras tilaisuus suunnitella extempore-kaupunkiloma Eurooppaan! Tämän viikon kaupunkilomat saa halvimmillaan 180 eurolla.

Varaa laatuaikaa hyvässä seurassa

Muista kumppania tai ystävää viemällä hänet kaupunkilomalle Eurooppaan! Sopiiko kumppanillesi Riian romanttinen vanhakaupunki, vai kiinnostaako kaveriasi seikkailu kiehtovassa Roomassa?

Viikon halvin viikonloppuloma vie kolmeksi yöksi Latvian pääkaupunkiin Riikaan 180 eurolla. Myös matkan romanttisten kaupunkien klassikkoon, Pariisiin, saa vielä tällä viikolla halvimmillaan 268 eurolla.

Jos haluat etsiä majoituksen itse, halvat lennot saa esimerkiksi Puolan Gdanskiin. Katso ajankohtaiset hinnat, selaa vaihtoehdot ystäväsi kanssa ja lähde reissuun parhaassa seurassa!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockRiika, Latvia
Latvian pääkaupunki Riika on edullinen ja helppo kohde vaikkapa suuremmallekin ystäväporukalle. Sinne lentää Helsingistä noin tunnissa.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 11.2.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia