hero taustakuva

Vaihtelua viikonloppuun: kiinnostavimmat kaupunkilomakohteet halvalla – lomat alkaen 200 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Lähde viikonloppuna muutaman päivän mittaiselle kaupunkilomalle ja nauti kesätunnelmasta! Katso, minne pääset tällä viikolla kaikkein halvimmalla.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 13.08.2019
facebook   whatsapp

Jatka kesälomatunnelmia kaupunkilomalla

Eivätkö kesäloman seikkailut riittäneet pitämään matkakuumetta loitolla tai oletko vasta nyt aloittelemassa lomaa? Elokuu on erinomaista aikaa toteuttaa matkaunelmia, sillä rauhoittuvan lomakauden edullinen hintataso mahdollistaa kesän hintapiikkien jälkeen mukavan edulliset matkat.

Tulevana viikonloppuna pääsee kaupunkilomalle mukavan halvalla. Kaikkein edullisin kohde on Tukholma, minne pääsee jo 200 euron matkabudjetilla. Sitä seuraavat Varsova, Riika, Berliini ja Praha, mihin kaikkialle saa matkan alle 300 eurolla. Hinnat sisältävät lennot Helsingistä sekä majoituksen, joten jos kaipaat helppoa seikkailua viikonlopulle, tartu näihin tarjouksiin!

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin tarjouksiin, valitse juuri sinulle sopivin vaihtoehto ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Varauksen kanssa on hyvä toimia nopeasti, sillä edulliset hinnat voivat houkutella muitakin samojen tarjousten äärelle.

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

ShutterstockBerliini, Saksa
Näyttävä Museuminsel-saari on Berliinin upeimpia arkkitehtonisia kohteita.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.