hero taustakuva

Vaihda viikonlopuksi maisemaa edullisella äkkilähdöllä – halvimmat kaupunkilomat alkaen 201 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Tulevana viikonloppuna pääsee edullisesti lomailemaan esimerkiksi Pietariin, Tukholmaan ja Riikaan.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 21.10.2019
facebook   whatsapp

Viikonloppuna edullisesti kaupunkilomalle

Kärsitkö matkakuumeesta? Tämän viikonlopun kaupunkilomatarjouksista löytyy helpotus ongelmaan edulliseen hintaan! Matkoja on saatavilla moniin kiinnostaviin kaupunkikohteisiin, joten jokaisen on helppo löytää itseä eniten houkutteleva kohde.

Halvin tulevan viikonlopun kaupunkikohteista on Pietari, jonne pääsee edullisimmillaan 201 eurolla. Hieman yli 200 euron budjettiin sopivia kohteita taas ovat Tukholma, Riika ja Oslo. Edullinen vaihtoehto on myös suosikkikohde Praha, jonne matkat maksavat parhaillaan vain alle 300 euroa.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat matkat sekä lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Katso ajankohtaiset hinnat ja valitse juuri sinulle sopivin matka. Varauksen tekemistä ei kannata miettiä liian pitkään, ettei joku muu nappaa ensin halvimpia hintoja.

Viikonlopun halvimmat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Pietari on tämän viikon kaupunkilomakohteista edullisin vaihtoehto.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.