Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Pikavuoro saapuu Helsinkiin – tule kuulemaan lisää bussiseikkailusta!

artikkelin kuva
Matkailu-uutiset
Pikavuoro maailman ympäri -bussimatkan infotilaisuus järjestetään lauantaina Helsingissä. Tule tapaamaan reissaajia, suunnittelemaan reittiä ja esittämään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä!
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 16.08.2012
facebook   whatsapp

Matkakuumeen nostatusta Helsingissä

Seikkailunhaluiset reissaajat huomio – Pikavuoro maailman ympäri on taas täällä! Hilpeä bussiseurue aloittaa matkan kohti Koreaa joulukuun alussa, mutta ennen lähtölaukausta kiinnostuneilla on mahdollisuus tavata reissun järjestäjiä Helsingissä.

Pikavuorolaiset saapuvat Helsinkiin lauantaina 11.8., jolloin Kampissa järjestetään infotilaisuus osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 11 kello 17 alkaen. Salon Tilausmatkojen bussi löytyy linja-autojen parkkipaikalta – sijainnin kartalta voit katsoa täältä.

Paikalle on helppo saapua julkisten kulkuneuvojen lisäksi vaikka omalla autolla, sillä alueelta löytyy parkkihalli.

Tarinoita tien päältä

Infotilaisuudessa pääsee jututtamaan pikavuorokippari Jani Laineen lisäksi Aasiassa ja Australiassa Rantapallon reportterina toiminutta Kalle Jokista. Huhujen mukaan paikalle on saapumassa myös muita pikavuorokonkareita, joiden tarinat tuskin ainakaan lieventävät matkakuumetta.

Vaikka tilaisuuden pääpaino onkin Korean etapilla, voivat paikalla piipahtaa myös ensi vuoden Amerikan osuuksista haaveilevat reissaajat. Joko huomasit, että alustava reittisuunnitelma on nyt laadittu?

Tule jutustelemaan maailmanmatkaajien kanssa, keskustelemaan reitistä ja esittämään kysymyksiä – tai vaikka vain tapaamaan miestä, joka on tarpeeksi hullu ajaakseen bussilla maailman ympäri!

Mikä ihmeen Pikavuoro? Lue lisää Pikavuoro maailman ympäri -blogista!

Kuva: Kalle Jokinen

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.