Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Uusi kaupunkihotelli Cumulus Hakaniemi avattu

artikkelin kuva
Uutiset
Kotimainen Cumulus-hotelliketju on avannut huhtikuussa uuden kaupunkihotellin Helsingin Hakaniemeen.
Teksti: minnam
Päivitetty: 21.04.2010
facebook   whatsapp

Vanhaan kiinteistöön saneerattu Cumulus Hakaniemi toimii Bed&Breakfast -konseptilla ja sopii perheiden tai kaveriporukoiden aktiiviseen kaupunkilomaan ja tehokkaaseen työmatkailuun.

Sijainti ja sujuvat palvelut tekevät kaupunkihotellin

Cumulus Hakaniemi on hyvien kulkuyhteyksien päässä lentokentästä, ja viereisiltä metroasemalta tai raitiovaunupysäkeiltä pääsee nopeasti kaupungin keskustaan. Helsingin päärautatieasema sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Cumulus Hakaniemi on toimivien kulkuyhteyksien päässä myös perheen pienimpiä kiinnostavista Helsingin matkailukohteista.

Aikuisten iltamenoon sopii puolestaan kävelymatkan päässä oleva Kaupunginteatteri. Cumulus Hakaniemi sijaitsee vehreän Töölönlahden vieressä, vastapäätä eläväistä Hakaniemen toria tunnelmallisine kauppahalleineen.

Etenkin taantumassa kotimaisten kaupunkien suosio lomakohteina kasvaa. Elämyksellinen ja vauhdikas kaupunkiloma sopii myös perheille, joissa on pienempiä lapsia. Koko perhettä kiinnostavat matkailukohteen tekevät lomapäivistä entistä hauskempia. Cumulus Hakaniemi tekee yhteistyötä Linnanmäen huvipuiston kanssa, jonne pääsee hotellin edestä raitiovaunulla. Myös Korkeasaareen eläintarhaan pääsee kätevästi läheltä hotellia lähtevällä lautalla.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.