Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Turisteja houkutellaan laittomille kannabiskierroksille rantalomakohteessa

artikkelin kuva
Uutiset
Jamaikalla turisteille tarjotaan kannabiskierroksia.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 04.10.2013
facebook   whatsapp

Kannabisturismia Jamaikalla

Visiitit viinitiloille ja kierrokset olutpanimoissa ovat jo pitkään kuuluneet matkailijoiden lomaohjelmaan. Jamaikalla on kuitenkin keksitty tarjota reissaajille kannabiskierroksia – siitäkin huolimatta, että moinen aktiviteetti on maan lain vastainen.

Kierroksia järjestetään Daily Mailin mukaan esimerkiksi reggaetähti Bob Marleyn kotikaupungissa Nine Milessa sekä Negrilin lomakeskuksen liepeillä. Paikallisen kannabisviljelijän mukaan farmilla on vieraillut matkailijoita esimerkiksi Yhdysvalloista, Saksasta ja Venäjältä.

Turistit joutuvat jopa polttamaan kannabissätkän kierroksen vetäjän edessä todistaakseen, etteivät ole poliiseja. Kannabis eli ganja on ollut Jamaikalla laitonta vuodesta 1913 saakka.

Katso kuvat kierrokselta täältä!

Lähde: Daily Mail
Kuva: Flickr / Abeeeer

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

 1. Loistavaa jamaikalaiset! Taas uusi hyvä syy vierailla Jamaikalla, tutustumaan paikalliseen yrttikulttuuriin jolla on kuitenkin maailmassa paljon pidemmät perinteet kuin esimerkiksi alkoholilla. Rommi tosin maistuu myös, kohtuudella – mieluiten juuri ganja sätkän kera.

  On hieman absurdia, että ylipäätään lähdetään kieltämään kasvia joka on oleellinen osa luonnon ekosysteemiä. Ja miten helvetissä ne kasvit saadaan kitkettyä? Jos käytte Pohjois-Intiassa niin ymmärrätte kuinka hullunkurinen tilanne oikeasti on, miljoonittain hamppukasveja odottamassa poimijaansa. Saa vapaasti koittaa.

  Olettekos muuten kuulleet kannabipäissään tappelevista hipeistä? Niin, en minäkään. Duunin kautta sitten pääsinkin tekemään vertausta alkoholin suurkuluttajiin…


 2. Tässä pitää tietää, että kyseiset turistit menevät varta vasten näille kannabiskiertueille.Tätä kutsutaan huumeturismiksi.
  Artikkelista sain sellaisen kuvan, että turistit jotenkin pakotettaisiin kyseiseen toimintaan.


 3. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.