Hyppää sisältöön

Tässä menovinkki viikonlopulle: Caravan Show -messut kokoavat karavaanarit Turkuun

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 08.01.2016
Caravan Show -messuilla aurataan leirintämatkailunäkymiä jo vuoteen 2016. Turun Messukeskuksessa järjestettävä automatkailutapahtuma kutsuu paikalle tänäkin vuonna satoja autokuntia ympäri Suomea.

Turun messut ovat karavaanien kohtaamispaikka

Turun Messukeskuksessa 8.–10. tammikuuta 2016 järjestettävät Caravan Show -messut houkuttelevat Turkuun runsaasti matkailuautoilusta kiinnostuneita. Messut tarjoavat viihteellisen mutta asiaa sisältävän kohtaamisen, ja messuhalleissa on meneillään muun muassa näyttely, jossa voi tutustua myynnissä olevaan kalustoon.

Messukävijälle kiinnostavaa ja hyödyllistä antia tarjoaa myös asiaohjelma, jossa ei kaihdeta vaikeitakaan puheenaiheita, kuten esimerkiksi liikenneraivoa tai vaunupaloja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Messujen matkailufoorumilla vaihdetaan matkakokemuksia, joihin voi päästä mukaan sanoin ja kuvin. Tilaisuus on hyödyllinen kaikille, jotka tekevät automatkoja esimerkiksi Eurooppaan. Nämä tilaisuudet ovat perinteisesti tupaten täynnä ja keskustelu käy vuolaana. Keskustelijat pohtivat muun muassa missä maassa maksetaan siltamaksuja ja tietulleja sekä pysäköintisakkojen maksamisen välttämättömyyttä. Tänä vuonna vinkkejä saavat muun muassa Portugaliin, Norjaan, Viroon tai Latviaan matkaavat.

Vuoden 2016 messuilla myös yleisön tanssitaito kohenee rivakasti. Tanssinopettajat Susa Matson ja Antti Törmänen laittavat lauantaina ja sunnuntaina pystyyn melkoiset tanssikurssit. Oppia saavat niin aikuiset kuin junnutkin. Opetusohjelmassa on muun muassa salsa ja hidas valssi. Viihteestä vastaa osaltaan tangotaituri Kyösti Mäkimattila. Karavaanareiden oman laulutaidon pääsee katsastamaan messukaraokessa.

Lähde: Caravan Show
Kuva: Flickr / Evert Kuiken

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Turun linna, Turku

Tässä hupia koko perheelle: Ritaripäivät tuovat historian lähelle hauskalla tavalla

Turku, Suomi

Vietä unohtumaton joululoma Turussa – katso parhaat tapahtumat

Turun kirjamessut

Tässä menovinkki viikonlopulle: Ruotsi on Turun kirjamessujen teemamaa

DBTL

Viikonlopun menovinkki: Down by the Laituri valtaa jälleen Turun

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja