Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Talven lomamatkoja varataan entistä enemmän

artikkelin kuva
Uutiset
Ensi talven valmismatkoja varataan tällä hetkellä viime viikon tuhkakriisistä huolimatta yli kaksi kertaa viime vuoden vastaavaa ajankohtaa vilkkaammin.
Teksti: minnam
Päivitetty: 29.04.2010
facebook   whatsapp

– Matkoja varataan nyt jälleen hyvissä ajoin ja kysyntä on huomattavasti vuoden takaista vilkkaampaa ja samalla teimme myös uuden nettimyyntiennätyksen, kun 79 % viime viikon myynnistä tapahtui netissä. Uskon vahvasti, että tuhkakriisi vaikutti positiivisesti juuri valmismatkojen kysyntään, sanoo Finnmatkojen toimitusjohtaja Peik Martin.

Ensi talven Finnmatkoista on varattu jo neljännes vaikka matkaesitteet ovat vasta matkalla painosta R-kioskien hyllyihin. Vahvin nousija on Egypti, jonne Finnmatkoilla on ensi talvena suoria lentoja myös Oulusta. Myös Tema-kiertomatkoja on varattu moninkertainen määrä viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

– Erityisesti suomalaisperheet ovat tykästyneet Egyptin lomien hyvään hinta-laatusuhteeseen sekä Punaisenmeren snorklausmahdollisuuksiin. Esimerkiksi Marsa Alamin (uusi lentokohde) varauksista kaksi kolmasosaa on tehty perheille suunniteltuun Blue Village Exotic Coraya Bayhin, lisää Peik Martin.

Koko talvituotanto myynnissä

Finnmatkojen ensi talven viimeisetkin lomakohteet, hotellit ja risteilyt avattiin eilen myyntiin. Niiden joukossa on mukana myös uutuuksia kuten risteily Dubaista, suomalaisomisteinen Aava Resort Thaimaan Khanomissa sekä uusi Splash-vesipuistohotelli Marsa Alamin rannikolla Egyptissä.

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Tällä hetkellä? Eli milloin? Artikkelin yhteydessä olisi hyvä olla kirjoituspäivä ja aika.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.