Kuva: Shutterstock
Oslo, Norja

Taltuta tylsyys ja lähde kaupunkilomalle jo tänä viikonloppuna – lomat alkaen 216 euroa

Vielä vähän aikaa kesälomaan! Jos loma tuntuu olevan liian kaukana ja arki maistuu puulta, katkaise rutiinit lähtemällä viikonloppuna kaupunkilomalle alle 300 eurolla.

Kaupunkilomat alk. 216 €

Etsitkö edullista tapaa karata arjen kiireitä? Tulevan viikonlopun halvimmat lomat saa Pietariin, Tukholmaan ja Osloon, mutta jos kaipaat enemmän etäisyyttä, myös kaupunkilomien klassikoihin Prahaan, Berliiniin ja Lontooseen pääsee alle 300 euron matkabudjetilla.

Venäjän-matkaan tarvitset viisumin, joten äkkilähtö Pietariin sopii niille, joilla on vuosiviisumi tai käyttämätön kertaviisumi odottamassa uutta lomamatkaa. Muihin kaupunkilomakohteisiin pääset helposti ottamalla mukaan passin. Ruotsiin, Norjaan, Islantiin ja Tanskaan ei tarvita edes passia – passivapauden ansiosta Pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua ja oleskella Pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa.

>> Lue myös: Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Jos haluat etsiä majoituksen itse, viikonvaihteen halvimmat lennot saa parhaimmillaan alle sadalla eurolla. Jos matkustaa Turusta Puolan Gdanskiin, edullisimmat lennot saa 93 eurolla.

Gdansk on noussut nopeasti suomalaisten suosimaksi kaupunkilomakohteeksi, sillä edullinen hansakaupunki sijaitsee vain lyhyen lentomatkan päässä. Kohtuuhintaisin lennoin pääsee myös Tukholmaan ja Osloon.

Tarkista ajankohtaiset hinnat ja varaa paikkasi pian, jotta pääset haaveilemaan tulevasta kaupunkilomasta!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockGdansk, Puola
Kestoedullinen Gdansk on helppo ja halpa viikonloppukohde, joka tarjoaa tekemistä monenlaisille matkailijoille.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 13.5.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia