Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tallink Siljan perhetarjonta laajenee kesällä

artikkelin kuva
Uutiset
Tallink Siljan laivojen tarjonta lapsiperheille laajenee entisestään. Tulevana kesänä Tallinkin Baltic Princessille lanseerataan uusi Kidz Club -konsepti, joka tarjoaa lapsille paljon hauskaa ohjelmaa koko kesän ajan.
Teksti: minnam
Päivitetty: 17.05.2010
facebook   whatsapp

Kidz Club on lapsille suunnattu uusi teemaohjelmakokonaisuus, joka valloittaa Tallinkin Baltic Princess -risteilylaivan koko kesän ajaksi 1.6.-15.8.2010. Kidz Club tarjoaa paljon hauskaa ja aktivoivaa ohjelmaa niin perheen pienemmille kuin vähän isommillekin lapsille koko risteilyn ajan.

Muumi vierailee kaikkien laivojen Summer Centereissä päivittäin. Baltic Princessin leikkimaailmasta löytyy myös Muumi-huone, jossa voi katsella Muumi-elokuvia, lukea Muumi-kirjaston kirjoja ja leikkiä Muumi-talossa. Kaikkien laivojen leikkihuoneissa kuunnellaan päivän päätteeksi Muumin iltasatu.

Silja Linen laivoilla jatketaan edelleen Muumi65-juhlia, ja aikavälillä 1.6.-15.8.2010 on joka päivä mahdollisuus osallistua ilmaiseksi muun muassa Muumin Merikouluun, joka on WWF Suomen kanssa yhteistyössä kehitetty opettavainen lastenohjelma, jossa leikin kautta tutustutaan Itämeren pinnanalaiseen elämään ja meren tilaan.

Uusi perhepaketti Itä-Viroon

Silja Line tarjoaa kesäksi useita valmiita perhepaketteja Tukholman lisäksi muun muassa Kolmårdeniin, Eskilstunan Parken Zoohon ja Tanskan Legolandiin. Myös risteilyyn ja reittimatkaan voi yhdistää Family-elämyspaketin, joka sisältää ruokailuja ja tekemistä koko perheelle.

Tallinkin uutuus on Itä-Viron perheloma, joka sisältää laivamatkojen lisäksi yöpymisen Vihulan kartanossa 80 kilometriä Tallinnasta itään, toisen yöpymisen Meresuu Spa -hotellissa Narva-Jõesuussa sekä kolmannen yöpymisen Aqva Spa -hotellissa Rakveressa.

Tallink tekee yhteistyötä Viron matkailun edistämiskeskuksen ja Radio Novan kanssa Vironautin Kesäralli -kesäkampanjassa. Kampanjan avainviestinä ja sen viejänä toimii aktiivinen matkailija, vironautti, joka etsii, löytää ja kokee mielellään uutta ja jakaa kokemuksensa myös muiden kanssa. Vironautin Kesärallin tavoitteena on ohjata matkailijoita etsimään ja löytämään eteläisestä naapurimaastamme uusia ja mielenkiintoisia asioita kesäisen autoloman puitteissa.

Kuva: Tallink

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.