hero taustakuva

Skytrax-palkinto jälleen Finnairille – Pohjois-Euroopan paras lentoyhtiö jo kymmenettä kertaa

Finnair artikkelin kuva
Uutiset
Finnairille sai arvostetun Skytrax World Airline Awards -palkinnon kymmenettä kertaa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 18.06.2019
facebook   whatsapp

Matkustajat valitsivat voittajat

Kansainväliset lentomatkustajat äänestivät Finnairin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi kymmenettä kertaa. Skytraxin World Airline Awards -palkinnot jaettiin Pariisissa 18. kesäkuuta 2019.

– Olemme ylpeitä saadessamme tämän arvostetun palkinnon jo kymmenettä kertaa peräkkäin. Palkinto on osoitus omistautuneesta työstä, jota tiimimme tekee joka päivä taatakseen asiakkaillemme sujuvan ja mukavan matkustuskokemuksen, sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu.

Finnairin voittoon vaikuttivat erityisesti lentoyhtiön viimeisen vuoden aikana kehittyneet palvelut. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi Finnair Platinum Wing ja jo osittain uudistettu Finnair Business Lounge sekä lentoyhtiön suosittu mobiilisovellus helpottavat lentomatkustamista.

– On loistava saavutus voittaa palkinto Pohjois-Euroopan parhaana lentoyhtiönä jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Palkinto on selkeä osoitus siitä kehityksestä, jota lentoyhtiö tekee verkostossaan. Finnairin johto ja kaikki sen työntekijät voivat olla ylpeitä tästä hienosta tunnustuksesta, sanoo Skytraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

World Airline Awards teki syyskuun 2018 ja toukokuun 2019 välisenä aikana matkustajatutkimuksen, johon osallistui yli 21,56 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa. Tutkimuksessa oli mukana yli 300 lentoyhtiötä.

Tutkimuksen läpinäkyvyys ja maailmanlaajuinen kattavuus nostaa World Airline Awardsin lentoalan parhaimpien ja arvostetuimpien palkintojen joukkoon.

Lähde ja kuva: Finnair

Lue kommentit (4) Jätä kommentti

  1. ”Pohjois-Euroopan paras”? Tässä kovasti kilpaillussa segmentissä taitavat olla Finnair, SAS ja Norwegian.


  2. FinnAir on turvallisin yhtiö, sitä en voi kiistää. Mutta sitten kun tulee asiakaspalveluun ja FinnAirin tarjoamiin palveluihin, niin ei voi muuta kuin nauraa. Pari euroa jostakin suklaapatukasta?? Ei herranjumala. Muut lentoyhtiöt sentään tarjoavat jotakin sapuskaa (tietenkin hintaan kuuluen) mutta niiden hinnat eivät ole käsittämättömän korkeita. Kyllä viisainta on lentää vaikka Norwegianilla Euroopassa kuin FinnAirilla. Fakta.


  3. Meidän perhe nollas +tilit viikko sitten. Star Alliance on nyt vuorossa.


  4. Pohjois-Euroopan kategoriassa ei ollut edes täyttä kymmentä kisaajaa, vain 7. Muiden alueiden kategorioissa on enemmän kilpailijoita.
    Monet eurooppalaiset yhtiöt, jotka sijoittuivat paremmin, lentävät Suomeen, myös tutkimuksen paras Qatar Airways.


  5. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.