Kuva: Ryanair
Ryanairin lentoemännät

Ryanairin uusin rohkea väite: halpalennot ovat tulevaisuudessa ilmaisia

Ryanair-pomo on esittänyt rohkean väitteen tulevaisuuden lentomatkailusta.

Halpayhtiön viimeisin ennustus

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair on vähintäänkin yhtä tunnettu värikkäästä toimitusjohtajastaan Michael O’Learysta kuin edullisista lennoistaan. O’Leary ei ole koskaan säästellyt sanojaan, ja nyt mies on esittänyt rohkean väitteen tulevaisuuden lentomatkailusta.

Airport Operators Associationin konferenssissa Lontoossa puhunut O’Leary kertoi uskovansa, että tulevaisuudessa halpalentoyhtiön lennot tulevat olemaan ilmaisia monilla reiteillä. Asiasta kertoo brittiläinen uutissivusto The Guardian.

Erikoinen väite perustuu O’Learyn uskomukseen siitä, että lentoyhtiöt tulevat ansaitsemaan rahaa jakamalla tuotot niiden lentokenttien kanssa, joille ne tuovat matkustajia.

– Uskon, että seuraavien 5-10 vuoden aikana Ryanairin lennoista tulee ilmaisia. Lentokoneet tulevat olemaan täynnä, ja me ansaitsemme rahamme jakamalla tuotot lentokenttien kanssa, sanoo O’Leary.

Ilmiötä ei Ryanair-pomon mukaan nähdä isoilla pääkentillä kuten Lontoon Heathrow’lla, mutta pienet kentät voisivat miehen mukaan hyötyä käytännöstä.

Viime vuonna Ryanairin myymien lentolippujen keskihinta oli 46 euroa. Yhtiö on ilmoittanut, että lippujen hintojen odotetaan laskevan 10-15 prosenttia tämän vuoden aikana.

Lähde: The Guardian
Kuva: Ryanair

Päivitetty: 23.11.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia