Kuva: Istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Riikaan, Berliiniin tai Kööpenhaminaan alle 300 eurolla – katso edullisimmat kaupunkilomat viikonlopulle

Vielä ehtii tehdä suunnitelmia syyslomalle! Katso tästä edullisimmat hinnat kaupunkilomille ja lähde viikonloppuna reissuun.

Vietä syysloma matkatunnelmissa

Jäikö syyslomaviikon ohjelma suunnittelematta arjen kiireiden keskellä? Ei syytä huoleen, sillä yhä ehtii varata viikonlopulle kaupunkiloman! Halusitpa sitten kiertelemään nähtävyyksiä, shoppailemaan tai herkuttelemaan, Euroopan kiehtovista kaupungeista löytyy varmasti matkallesi sopiva kohde.

Tällä hetkellä viikonlopun edullisimmat kaupunkilomakohteet ovat esimerkiksi Riika, Pietari, Berliini ja Kööpenhamina, joihin saa matkan tälle viikolle vielä alle 300 eurolla. Hieman yli 300 euron budjetilla taas löytyy matkatarjouksia moniin suosikkikohteisiin, kuten Prahaan, Lontooseen ja Roomaan.

Alla ovat koottuna viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinulle sopivin tarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät kiinnostavan matkan, kannattaa se varata mahdollisimman pian, sillä syyslomakauden vuoksi matkoja myydään erityisen vilkkaasti.

Ensi viikonlopun kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Kuva: Istockphoto
Viikonlopuksi saa kaupunkilomia edullisesti moniin lähellä sijaitseviin kohteisiin kuten Pietariin.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 17.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia