Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Rantasipi Airport Congress Center laajeni

artikkelin kuva
Uutiset
Rantasipi Airport Congress Center avaa maaliskuussa lentokentän läheisyyteen Suomen uudenaikaisimmat kokous- ja kongressitilat.
Teksti: minnam
Päivitetty: 10.03.2010
facebook   whatsapp

Kongressikeskuksessa on 50 erilaista kokoustilaa ja diplomaattitason Executive-tilat. Kokous- ja näyttelytilaksi soveltuvassa, 600 neliömetrin monikäyttösalissa on 16 metriä leveä jättivalkokangas ja huipputason äänentoisto. Lentokentän läheisyyden teema jatkuu sisustuksessa.

Rantasipi Airport Congress Center avasi maaliskuussa Vantaan Aviapolikseen Suomen uudenaikaisimmat kokous- ja kongressitilat. Hanke on toteutettu yhteistyössä kiinteistönomistaja CapMan Hotel RE Ky :n kanssa. Lentokentän vieressä ja valtateiden risteymäkohdassa sijaitsevaan uuteen kokouskeskukseen on helppo tulla kaikkialta. Kokoushotellin katutaso on hyödynnetty katettuna pysäköintihallina. Uudessa kongressikeskuksessa kokouspaikkoja on yhteensä 1300 henkilölle. Restelin kolmessa lentokenttähotellissa on yhteensä 1800 vuodepaikkaa sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Suurinvestoinnilla valmistaudutaan kokousmatkailun kasvuun

Restel uskoo taantumassa notkahtaneen kokousmatkailun lähtevän jälleen kasvuun. Yrityksissä arvostetaan tehokkaita ja tuloksellisia kokouksia; myös virtuaalikokoukset ovat arkea. Rantasipi Airport Congress Centerin uusien kokoustilojen 10 miljoonan euron suurinvestoinnissa on panostettu tilojen toiminnallisuuteen, kokouspalveluihin ja huipputekniikkaan.

Vantaan Aviapolis on kaikkiaan voimakkaasti kehittyvä business-alue. Tehokkaita kokouksia varten lähdetään yhä useammin kokouskeskuksiin. Paikanvaihdos vie samalla ajatukset uusille urille ja tukee innovatiivisuutta. Vaativampiin kokouksiin sopii diplomaattitason Executive-tilat, jossa on hyvin varustettu lounge asiakkaiden käytössä.

– Nykymaailmamme on täynnä viestejä ja keskeytyksiä, siksi haluamme tarjota kokousasiakkaille tilat, joihin voi tulla tekemään tulosta ja keskittymään. Toimiva kokoustekniikka ja työtilat antavat mahdollisuuden keskittyä varsinaiseen aiheeseen niin kokouksissa, tapahtumissa kuin pienmessuissakin. Siirtymällä omasta toimistosta erilliseen kokouspaikkaan on helpompaa irtautua arjesta, kuvaa Restel Oy:n toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ralf Sandström.

Huipputekniikalla elämykselliset kokoukset ja tapahtumat

Rantasipi Airport Congress Centerissä on lähes 50 kokoustilaa erilaisiin tarpeisiin. Kongressikeskuksen näyttävin tila on suuri monitoimisali, jossa on 16 metriä leveä jättivalkokangas ja ensiluokkainen äänentoisto. Monitoimisaliin mahtuu jopa 600 henkeä, ja sitä saa halutessaan pienennettyä liikkuvilla väliseinillä. Salista on ajoluiska ulos: saliin voi ajaa pakettiautolla sisään, jolloin suurtenkin näyttelyjen tai yritystapahtuminen rakentaminen on helppoa.

– Liikkuvaa kuvaa käytetään entistä enemmän osana kokouksia ja tapahtumia. Videoilla voi kertoa tapahtumaan osallistujille tärkeitä ydinviestejä tai luoda menevää tunnelmaa. Jättiscreenillä ne pääsevät oikeuksiinsa, Sandström kertoo.

Uusien kokoustilojen sisustuksessa näyttävää kansainvälistä tunnelmaa

Kokouskeskuksen on suunnitellut Pöyry Architects Oy. Lentokenttäteemainen sisustus, kuten kokoseinän näyttävät valokuvatapetit lentokoneista ja kiitotietä muistuttavat käytävät, vievät kansainväliseen tunnelmaan. Sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Anne Berner Vallila Interiorsilta.

– Hotellin julkitiloissa arvostetaan avaraa tunnelmaa ja teknisyyttä yhdistettynä designiin. Näyttävällä lentokenttäaiheisella sisustusteemalla haluamme myös vapauttaa kokousvieraan ajatukset lentoon. Keskittyminen asiaan ja tarkoituksenmukaiset puitteet antavat pontta yhteisten ajatusten hedelmälliselle kehittämiselle, Sandström summaa.

www.rantasipi.fi

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.