hero taustakuva

Rantalomat alk. 225 € – katso parhaat äkkilähtöhinnat ja lähde reissuun jo tällä viikolla

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Vaihda harmaus ihanaan auringonpaisteeseen ja lähde rantalomalle jopa alle 300 eurolla. Tästä löydät koottuna parhaat äkkilähtötarjoukset!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 13.01.2020
facebook   whatsapp

Äkkilähtöjä jokaiselle budjetille

Äkkilähtö tarjoaa pelastuksen akuuttiin matkakuumeeseen! Tällä viikolla edullisin kohde aurinkolomalle on Hurghada, jonne pääsee viikoksi jopa alle 300 eurolla.

Halvimpien tarjouksien lisäksi myös moniin suosittuihn kohteisiin saa kohtuuhintaisia matkoja. Kanarialle pääsee alle 400 eurolla ja Thaimaahan voi lähteä viikoksi reilun 700 euron matkabudjetilla.

Katso alta viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat!

Hurghada

Hurghadassa lomailija pääsee nauttimaan auringonpaisteesta, kauniista rannoista ja turkoosista merestä. Kohde on myös sukeltajien ja snorklaajien suosiossa kirkkaiden vesien ja upeiden pinnanalaisten näkymien vuoksi.

Eilat

Eilatissa aurinko paistaa jopa 360 päivää vuodessa, joten se on mainio kohde paeta kotimaan pimeää talvea. Rennossa rantakaupungissa on myös hyvät mahdollisuudet vesiaktiviteettien harrastamiseen.

Gran Canaria

Gran Canaria on helppo lomakohde, jossa rennoista lomapäivistä voi nauttia niin rannoilla kuin uima-altailla. Saari on klassikkokohde, jonne suomalaiset matkustavat talvisin vuodesta toiseen.

Shutterstock
Tälle viikolle voi vielä löytää äkkilähdön esimerkiksi Gran Canarian lomasaarelle.

Teneriffa

Teneriffalla ei aika käy pitkäksi, sillä lomailija löytää saarelta niin hyviä rantakohteita, tunnelmallisia kaupunkeja kuin kauniita luontokohteita. Saari on siis oiva valinta niille, jotka haluavat yhden loman aikana kokea mahdollisimman paljon elämyksiä.

Dubai

Dubai tunnetaan vaaleahiekkaisista rannoista, eksoottisesta kulttuurista, vilkkaasta kaupunkielämästä ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista. Myös talvikuukausina lomakohteessa nautitaan reilun 20 asteen lämpötiloista.

Phuket

Phuket on monipuolinen lomasaari, jossa on hienoja rantakohteita ja vehreää viidakkoa. Hyvät palvelut tekevät Phuketista helpon lomakohteen kaikille matkailijoille.

>> Lisää äkkilähtöjä löydät Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.