Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Pop up -ravintola vie suomalaisdesignia Tukholmaan

artikkelin kuva
Uutiset
Tukholman Skeppsholmenin vanhaan kirkkoon nousee 7. helmikuuta pop up -ravintola HEL YES! Stockholm.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 05.02.2012
facebook   whatsapp

Ruoka ja muotoilu kohtaavat

Lapin Kulta juhlistaa maailman kulttuuripääkaupunkivuotta järjestämällä vuoden mittaan joukon elämyksellisiä tapahtumia – Lapin Kulta Eventsejä. Lapin Kulta Events koostuu muotoilua, luontoa, ruokaa, juomaa ja nautintoa yhdistävistä elämyksistä, joista ensimmäinen on ensi viikolla Tukholmassa ovensa avaava tilapäisravintola HEL YES! Stockholm.

HEL YES! Stockholm nousee viideksi päiväksi Tukholman Eric Ericsson -hallina tunnettuun Skeppsholmenin vanhaan kirkkoon. Kulinaarinen kulttuuritapahtuma on yhdistelmä gastronomiaa, visuaalisuutta, musiikkia, tanssia ja sosiaalisia kokemuksia.

HEL YES! Stockholm on avoinna 7.–11. helmikuuta ja tilaa on 150 vieraalle kunakin iltana.

Vanhoja tuttuja ja uusia tekijöitä

HEL YES! Stockholmin takana ovat Lontoon versiosta tutut ruokavisionääri Antto Melasniemi, taiteilija Klaus Haapaniemi ja designer Mia Wallenius. Uusina tekijöinä mukaan ovat liittyneet koreografi Kenneth Kvarnström sekä Helsinki Dance Company. HEL YES! Stockholmissa nähdään myös taiteilija Maria Dunckerin luoma The Bone Orchestra.

HEL YES! Stockholm on osa World Design Capital Helsinki 2012 -vuotta, ja mukana ovat Lapin Kullan lisäksi Fortum, Iittala, Paulig ja Viking Line.

Kuva: Hel Yes/Johanna Laitanen

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.