hero taustakuva

Poimi vinkit Euroopan kaupunkeihin – lähde viikonloppulomalle jo tällä viikolla alkaen 214 euroa

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Mihin matkustaisit, jos saisit valita minkä tahansa Euroopan kaupungeista? Valitse suosikkisi ja lähde matkalle jo tulevana viikonloppuna.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 27.08.2019
facebook   whatsapp

Kaupunkilomat alk. 214 €

Syksy on uusien elämysten aikaa! Jos haluat toteuttaa yhden haaveen jo tällä viikolla, varaa kaupunkiloma Eurooppaan. Tulevan viikonvaihteen halvimmat matkat saa Riikaan, Tukholmaan, Prahaan, Varsovaan, Berliiniin ja Osloon – kaikki alle 250 eurolla. Matkat sisältävät lennot ja majoituksen.

Myös kaupunkilomien kiistämättömät klassikot Rooma, Pariisi ja Lontoo ovat viikonloppumatkailijan ulottuvilla alle 400 eurolla.

>> Etkö osaa päättää? Etsi vinkkejä kaupunkiloman suunnitteluun

Jos haluat etsiä majoituksen itse, halvimmat lennot saa alle satasella Turusta aina halpaan Gdanskiin. Helsingistä halvimmat lennot saa Osloon tai Berliiniin.

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa virkistävä viikonloppu Euroopassa!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Shutterstock
Berliini on kaupunki, johon saa edullisia matkoja lyhyelläkin varoitusajalla. Kaupungissa riittää tekemistä vaativampaankin makuun.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.