Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Pohjois-Suomen lentoasemat yhteistyöhön

artikkelin kuva
Uutiset
Pohjois-Suomen kuusi lentoasemaa Ivalo, Enontekiö, Kemi-Tornio, Kittilä, Kuusamo ja Rovaniemi muodostavat nyt tiiviin lentoasemaverkon "Lapland Airports".
Teksti: minnam
Päivitetty: 09.04.2010
facebook   whatsapp

Finavia uskoo Lapin vetovoimaisuuteen ja eksotiikkaan ja pyrkii Lapland Airports -brändin avulla lisäämään erityisesti kansainvälistä tunnettuutta sekä edistämään Lapin lentoasemien saavutettavuutta.

– Matkailukohteena Lapin tunnettuuden kasvattaminen on tärkeätä. Finavian ja Pohjois-Suomen yrittäjien yhteinen tavoite on saada pohjoiseen mahdollisimman paljon matkailijoita. Lapland Airports -konsepti on rakennettu tukemaan tätä, myyntipäällikkö Thomas Kingelin Finaviasta.

Pohjois-Suomen kuuden lentoaseman ja koko alueen vahvuuksia on tarkoitus tuoda esille nyt entistä aktiivisemmin. Kansainvälisiä lentoyhteyksiä vahvistamalla kehitetään ja parannetaan edelleen matkailukohteisiin pääsemistä.

– Lapland Airportsin tavoitteena on standardoida kyseisten lentoasemien tarjoamat laadukkaat tuotteet ja palvelut. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa meillä on yksi tuotemerkki ja kuusi kenttää. Markkinoinnin keskittäminen tuo toivottua huomioarvoa lisää. Pohjois-Suomen matkailussa ovat lumivarmuus ja ympärivuotinen saavutettavuus taattuja. Matkailukeskukset ja turistikohteet sijaitsevat lentoasemien lähellä.

Kuva: Finavia

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Olen samaa mieltä. Lapissa käyneenä talviaikaan pääsee tosi hyvin. Monia lentoja, mutta toukokuusta eteenpäin Kittiläänkin menee vain yksi kone Finnair. Kun on monopoli niin hinnat ovat TODELLA kalliita.
    Tyttäreni asuu Ranskassa ja pahoittelevat siellä ettei kesäaikaan pääse kohtuuhinnoilla Lappiin ollenkaan.
    Muutosta odotettaisiin. Lapissa on myös taikaa kesäaikaan.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.