Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Perhematkailijat huomio! Nämä ovat lapsiystävällisimmät lentoyhtiöt

artikkelin kuva
Uutiset
Hermoiletko lasten kanssa lentämistä? US News listasi seitsemän lentoyhtiötä, jotka ottavat lapsiperheet huomioon erityisen hyvin.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 22.01.2013
facebook   whatsapp

Emirates

Emiratesilla lentävät vanhemmat voivat kentällä kuljettaa lapsiaan yhtiön omissa lastenrattaissa, kun taas ilmassa palvelu on huomioitu vauvakorien, lelujen ja tv-viihteen muodossa. Emirates on myös keksinyt paljon lentäville lapsille oman hauskan lentomailienkeräysjärjestelmän. Bisnesluokan ja ensimmäisen luokan matkustajia hemmotellaan lentokenttäloungen leikkialueilla.

British Airways

British Airwaysin lennoilla lapsille tarjoillaan ruoka ennen muita matkustajia, mikä pitää kärsimättömimmätkin pikkumatkalaiset tyytyväisinä. Vanhemmille järjestely takaa myös oman ruokarauhan lasten jo syötyä. Aktiviteettipakettien ja tv- ja elokuvaviihteen lisäksi US News hehkuttaa myös lasten ilmaisia lentoja – tarjouksen ehdot on kuitenkin syytä tarkistaa.

Lufthansa

Lufthansa suosittelee lapsiperheille käteviä yölentoja, joilla perheen pienimmille järjestetään vauvanpedit. Ruokailuakaan ei tarvitse hermoilla, sillä saksalainen julkkiskokki Stefan Marquard on suunnitellut lapsille oman terveellisen ja hauskan menun, josta voi löytyä vaikkapa karhua muistuttava voileipä.

Gulf Air

Rennosta lennosta haaveilevat äidit ja isät ihastuvat Gulf Airin Sky Nanny –palveluun. Lastenhoitajat auttavat perheitä asettumaan paikoilleen, leikkivät lasten kanssa ja jopa auttavat syöttämisessä. Lastenhoitajilta voi myös tarvittaessa pyytää varusteita vaipoista vauvanruokaan ja värityskirjoihin.

Qantas

Qantas tarjoaa australialaisilla lentokentillä perheille tarkoitettuja alueita, joissa lapset pysyvät tyytyväisinä tietokoneiden, lelujen ja kirjojen ansiosta. Lapsiperheistä pidetään huolta myös ilmassa: pikkumatkustajille jaetaan lennoilla hauskoja puuhapaketteja.

Virgin Atlantic / Virgin America

Virgin Atlantic järjestää lapsiperheille perinteisiä vauvakoreja, mutta myös varta vasten puolivuotiaista kolmivuotiaille suunniteltuja lastenistuimia. Isommat lapset innostuvat tv-ohjelmista, elokuvista ja aktiviteettipaketeista. Yhdysvalloissa toimiva Virgin America puolestaan on panostanut erityisesti lasten ruokalistaan.

Singapore Airlines

Usein maailman parhaimpien lentoyhtiöiden listalla komeileva Singapore Airlines on myös lasten mieleen. Lennoille järjestetyt vauvakorit, lelut ja lapsille suunniteltu ruokalista helpottavat pitkiä reissuja – kattavasta elokuva- ja pelitarjonnasta puhumattakaan.

Oletko samaa mieltä US Newsin listan kanssa? Millä lentoyhtiöllä lapsesi ovat saaneet loistavaa palvelua?

Lähde: US News
Kuva: Emirates

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Naurettavaa miten lapsien olemassa oloa pidetään nykyään riesana. Lapsien vihaajien kannattaa pysyä kotona jos ei kestä lasten seuraa. Voi kun olisi olemassa myös juntti- ja juoppovapaita lentoja, junia, ravintoloita.
    Mikä tätä yhteiskuntaa vaivaa. Lapsia ei saisi viedä enää mihinkään. Ne pitäisi pitää kotona lukkojen takana etteivät vaan häiritsisi ahdasmielisiä valittavia aikuisia. Näin niistä lapsista saadaan kasvatettua samanlaisia muita vihaavia valittajia. Onkohan nää “vaihdan kyllä lapsiystävällisin Emiratesin toiseen yhtiöön” koskaan tullut ajatelleeksi että on varmaan itsekin ollut semmonen ärsyttävä kirkuva pentu? Tai se on varmaan tehty hänelle myös selväksi kun asenne on tuollainen


  2. Kiitos tiedosta, pitänee vaihtaa Emirates johonkin toiseen kun lähtee reissuun. Maksan siitä, että saan olla rauhassa lennolla, ilman kirkuvia lapsia


  3. Qantas ja Singapore Airlines (on jopa muistettu lapsen etunimi!) ehdottomasti parhaat lasten kanssa matkustaville – ja muutenkin. Lufthansalla myös erinomainen palvelu. Samaa ei valitettavasti voi sanoa Finnairista, naismatkustajat yksin tai lasten kanssa saavat kyllä tuntea olevansa riesa, jota on vaikea kestää.


  4. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.