Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Peniksen muotoinen paratiisisaari kaupittelee tontteja – sinäkin voit hankkia omasi

artikkelin kuva
Uutiset
Peniksen muotoinen saari Fidzillä houkuttelee ostajia.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 13.03.2015
facebook   whatsapp

Haluatko palan peniksen muotoista saarta?

Kukapa ei olisi joskus haaveillut omasta pakopaikasta paratiisisaarella? Fidžisaarilla sijaitsevalla Mavuvan saarella voi nyt tehdä unelmasta totta: saarella on parhaillaan myynnissä tontteja.

Erikoisen Mavuvasta tekee se, että ilmasta katsottuna saari näyttää peniksen muotoiselta. Huvittava paratiisisaari tullaan jakamaan 97 tontiksi, joita voivat ostaa ketkä tahansa kansallisuuteen katsomatta.

Mavuva on yksi 43 saaresta Fidžillä, joilla maapalstan voi omistaa omissa nimissään. Koko Fidžin pinta-alasta vain kahdeksan prosenttia on vapaasti omistettavissa. Daily Mailin mukaan tonttien hinnat alkavat edullisimmillaan noin 114 000 eurosta – nähtäväksi jää, kuinka suurena houkuttimena ostajat pitävät tämän nimenomaisen saaren erikoista muotoa.

Tonteista kiinnostuneet ostajat voivat odottaa 17 hehtaarin kokoiselta Mavuvalta trooppisia maisemia palmuineen ja rehevine kasvineen. Saarella on kaksi valkohiekkaista rantaa. Mavuvalle suunnitellaan muun muassa omistajien kerhorakennusta, ravintolaa ja yhteisöpuutarhaa.

Mavuva sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Vanua Levulta, joka on Fidžisaarten suurimpia saaria. Vanua Levulta löytyy myös lentokenttä.

Katso kuvat Mavuvan saarelta täältä!

Lähde: Mavuva Island, Daily Mail
Kuva: Flickr / JohnDPhotography

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.