Kuva: Shutterstock
Marmaris, Turkki

Nyt pääsee halvalla aurinkolomalle suomalaisten rakastamiin suosikkikohteisiin – viikoksi Kreetalle alle 200 eurolla!

Kotimaan helteet ovat laskeneet lomamatkojen hintaa mukavasti, ja nyt suosittuihin lomakohteisiin pääsee lomailemaan todella halvalla. Katso halvimmat matkat Kreikkaan, Turkkiin ja Bulgariaan – viikon mittaisen loman saa alle 250 eurolla!

Vaihda maisemaa ja lähde edulliselle aurinkolomalle

Kesälomien suosikkikohteet Kreikka, Turkki ja Bulgaria ovat houkuttaneet suomalaismatkailijoita vuosikymmenestä toiseen. Tavallisesti matkojen hinnat kallistuvat huomattavasti kesäkuukausina, mutta kotimaan hellepäivät ovat muuttaneet tilanteen: nyt suosikkikohteisiin on tarjolla varsin halpoja matkoja.

Kreikan klassikkokohteet Kreeta ja Rodos ovat perinteisiä lomakohteita, missä pääsee nauttimaan paitsi lämpimästä ilmastosta myös erinomaisesta palvelutarjonnasta, kauniista rannoista ja uima-altaista, herkullisesta ruokakulttuurista sekä kiinnostavasta paikalliskulttuurista. Saaret tarjoavat myös näyttäviä luontokohteita, joten Kreikan-saarilomalla on helppo kokea aktiivielämyksiä kreikkalaisen luonnon syleilyssä. Älä unohda myöskään saarten historiallisia kulttuurikohteita!

Kreeta, Kreikka
Kuva: Shutterstock
Kreetan-lomalla kannattaa tutustua muihinkin paikkoihin kuin hotellin omaan rantaan ja allasalueeseen, sillä saaren luontokohteet ovat hätkähdyttävän kauniita.

Vaihtelua Kreikalle tuovat Bulgarian kohteet, joissa lomalle pääsee Mustanmeren rannalle. Burgasin ja Sunny Beachin edullinen hintataso on merkittävä valtti, jonka vuoksi lomailijat palaavat Bulgarian lomakohteisiin. Kauniit rannat ja hyvä palvelutarjonta tekevät lomailusta helppoa.

Myös Turkkiin on tarjolla hyvin edullisia lomia, ja esimerkiksi suositut Alanyan ja Marmariksen rantakohteet ovat hyviä valintoja myös kesällä. Rantojen lisäksi lomatunnelmasta voi nauttia shoppaillen, juhlien ja paikallisesta ruokakulttuurista ja vieraanvaraisuudesta nauttien. Turkin-lomalla kannattaa tutustua myös alueen luontokohteisiin: Alanyan vieressä sijaitsevaan Taurus-vuoristoon ja Marmariksesta noin 200 kilometrin päässä sijaitsevaan Pamukkaleen.

Katso alta parhaat matkatarjoukset ja löydä itsellesi sopivin matka. Kaikki hinnat sisältävät sekä lennot että majoituksen Helsingistä. Tarjoushintaisten matkojen lähdöt ovat elokuussa. Matka kannattaa varata heti sopivan loman löydyttyä, sillä edullisimmat hinnat loppuvat nopeasti.

Elokuun 2018 halvimmat äkkilähdöt

Kreeta, Kreikka alk. 199 € / 7 päivää
Burgas, Bulgaria alk. 210 € / 8 päivää
Rodos, Kreikka alk. 216 € / 8 päivää
Sunny Beach, Bulgaria alk. 222 € / 7 päivää
Marmaris, Turkki alk. 245 € / 7 päivää
Alanya, Turkki alk. 245 € / 7 päivää

>> Katso tarjoukset ja löydä itsellesi sopivin matka Rantapallon äkkilähtöhausta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 30.7.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia