Hyppää sisältöön

Nämä ovat Aasian syntisimmät kaupungit

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 06.08.2013
Kaikki seitsemän kuolemansyntiä löytyvät Aasian viekoittelevista kaupungeista.

Ahneus, kateus, mässäily – täällä ollaan syntisiä

Ajattelitko ryhtyä syntiseksi? CNNGo.com-sivusto listasi seitsemän aasialaista kaupunkia, joissa kuolemansynnit kukoistavat. Leikkimielisen listauksen tutkimisen voi aloittaa vaikka Taiwanin Taipeista, jonka herkkukojuissa ylensyöntikin voitaneen antaa nälkäiselle matkailijalle anteeksi.

1. Mässäily: Taipei, Taiwan
Herkuista on vaikea kieltäytyä Taiwanin Taipeissa, josta löytyy 18 pelkästään ruoalle omistettua katua. Taipein yömarkkinat tunnetaan loistavista valikoimistaan pieniä hiukopaloja, joiden hintakaan ei päätä huimaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. Laiskuus: Soul, Etelä-Korea
Etelä-Korean Soulissa internetyhteys on kehitetty niin toimivaksi ja huippunopeaksi, ettei asukkaiden juuri tarvitse tehdä muuta kuin klikata hiirtä hoitaakseen asioitaan. Maan hallitus kehittää edelleen pääkaupungin digitaalista teknologiaa tähdäten entistä nopeampaan yhteyteen. CNN:n mukaan The Daily Beast -sivusto rankkasi Etelä-Korean Aasian laiskimmaksi maaksi.

3. Ylpeys: Manila, Filippiinit
Synovaten tekemän tutkimuksen mukaan filippiiniläiset miehet ovat koko Aasian turhamaisimpia: jopa 48 prosenttia filippiiniläismiehistä pitää itseään seksuaalisesti puoleensavetävänä. Vastaava tulos esimerkiksi Hongkongissa oli vain 12 prosenttia.

4. Ahneus: Shenzhen, Kiina
Kiinan Shenzhen on yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista, jossa on jo lähes miljoona dollarimiljönääriä. Talouskriisistä Shenzhenissä ei ole kuultukaan – kaupunki tuottaa tekniikkatuotteita miljardien dollarien edestä.

5. Himo: Tokio, Japani
Kummallisimmatkin mielihalut ovat normaaleja Japanissa, jossa miljardien seksibisnes kukoistaa. Tokion neonvalojen keskellä loputon aikuisviihdevalikoima saa siveimmät järkyttymään.

6. Kateus: New Delhi, Intia
Vuonna 2010 intialaiset vaihtoivat asuinmaata innokkaimmin heti meksikolaisten jälkeen. CNN:n mukaan yli 11 miljoonaa intialaista haikaili paremman elämän perään jossain muualla. Olikohan ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

7. Viha: Pjongjang, Pohjois-Korea
CNN kuvailee Pohjois-Koreaa Aasian kapinalliseksi, joka on “sodanhaluinen ja riitaisa”. Matkailijoiden on hankala päästä muodostamaan omaa käsitystään salaperäisestä maasta, sillä suljetun valtion turismia rajoitetaan tiukasti.

Lähde: CNNGo.com
Kuva: Flickr / andyket

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Auringonottoa yläosattomissa

Ottaisitko aurinkoa alasti? Näiden maiden asukkaat suuntaavat rannalle alastomina

Rakkaushotelli

K-18! Tässä lemmenhotellissa pariskunnat voivat pulahtaa kylpyyn jättimäiseen samppanjalasiin

Voiko kymppikerho johtaa vaikeuksiin virkavallan kanssa?

Uskaltaako kymppikerhoon yrittää? Seksi lentokoneessa ei ole aina hyvä idea – nämä asiat vaikuttavat seurauksiin

Gran Canarian Maspalomas ja Playa del Ingles ovat seksituristien suosiossa

Kanarian härski salaisuus: suomalaisten suosima lomakohde houkuttelee turisteja seksihotelleilla ja parinvaihtoklubeilla

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja