hero taustakuva

Naantalin Venemessut 29.–30.5.2010

artikkelin kuva
Uutiset
Naantalissa järjestetään kevään merkittävin veneilytapahtuma 29.–30.5.2010. Naantalin Venemessuja markkinoidaan näkyvästi koko eteläiseen Suomeen ja messuvieraita odotetaan koko maasta.
Teksti: minnam
Päivitetty: 17.03.2010
facebook   whatsapp

Ensimmäistä kertaa venemessualueena toimii kokonaisen kaupungin ”sydän”. Naantalin Venemessut on uudenlainen veneilytapahtuma, joka on suunnattu koko perheelle. Perinteisesti venemessut järjestetään paikoissa, jotka eivät itsessään ole kokemisen arvoisia. Naantalin Venemessujen tapahtuma-alueena on arvokas Naantalin vanha kaupunki, yksi Suomen hienoimmista vierassatamista ja näyttelyhallit kaupungin korkeimmalla paikalla. Osa messualueesta on valittu Suomen parhaaksi matkailukohteeksi useamman kerran.

Messusatamassa on laituripaikkoja 200 näyttelyveneelle ja näyttelyhallien pinta-ala on yhteensä 4000 m². Pääsymaksuttomalla messukadulla on vanhan kaupungin liikkeiden lisäksi erilaisia myyntipaikkoja lähes 100. Merellisen messutapahtuman ohessa vieraat voivat nauttia myös rannan runsaasta ja tasokkaasta ravintolatarjonnasta.

Monipuolinen tarjonta

Naantalin Venemessuilla näyttelyveneitä on sekä meressä että maalla. Veneiden ja veneilytarvikkeiden lisäksi messujen tarjonta on monipuolinen. Kaikille tarjotaan mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, jolloin yleisö viihtyy alueella koko viikonlopun.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.